Український Монреаль
-
Добрий вечір, мені потрібно робити довідку на не судимість, може хтось під сказати як то зробити, я не маю дії та не знаю як вона робиться, якщо є можливість я хотіла б зробити довідку таку як роблять на ПР. Дуже дякую 🙏
-
У людей просто фотошоп і вони домальовують в небі сяйво
-
Тільки гімп тільки хардкор
-
Пишуть, що ніби так. Бо в мене не видно. 😦 Не бачила
-
Всем привет! Нyжны люди для coтpyдничecтвa доход 1ООО$ в неделю С нас обyчeниe с вac только желание За деталями в личку !
-
Всем привет! Нyжны люди для coтpyдничecтвa доход 1ООО$ в неделю С нас обyчeниe с вac только желание За деталями в личку !
-
Привіт! Я хочу поділитися з вами корисною інформацією. Я знаю сервіс, який допоможе перевести гроші з України в Канаду швидко й зручно. Цей сервіс надає надійність та ефективність у переказах, дозволяючи вам здійснювати грошові перекази без зайвих турбот. Якщо ви зацікавлені, я можу розповісти вам більше про нього в приватних повідомленнях. Просто дайте знати, якщо вам цікаво!
-
Залежить, що ви маєте на увазі "проблеми" якого характеру??
-
Маю на увазі, що знімають захист і всякі пільги. І другий раз це вже "проблемний кейс" 😅
-
В Німеччині таке практикують в 99%
-
Перміт ні. Захист в європі теоретично можуть(залежить від країни). На практиці не бачив такого
-
Ні)