Український Монреаль
-
Мене щиро дивують дорослі люди, для яких є тільки чорне і біле.. про педофілію в церкві ніколи не чули? чи це одразу утиск по релігії і орієнтації? Батюшка знайомий в Україні каже, бабки, що носять кошик для пожертв.. на вході в церкву поклони б'ють, демонстративно кладуть до того кошика 5 гривень, а потім, коли по залу ходить, тихенько за колоною 20 гривень з нього витаскують.. )))
-
немає різниці. є факт і є чиясь думка.. не видавайте її за факт. я в житті не читав жодної сторінки біблії, іноді під настрій чи на великі свята можу зайти до церкви, прекрасно розумію, скільки добрий речей робить церква для деяких людей.. я вважаю себе не релігійною особою, але намагаюсь не порушувати очевидні речі, які зведені церквою в 10 заповідей.. не дуже складно?
-
ойц.. не зарікайтесь.. іронія життя така непередбачувана річ.. Булгакова тут згадувати не можна - це утиск по національності тих, хто не зміг не те, щоб зрозуміти, а, навіть осилити перших 30 сторінок книги... бо то складна задача для мозку.. простіше кліпати очима
-
суттєво.. якби я ходив до церкви кожну неділю, я б у таких нюансах розбирався..