Український Монреаль
-
Ми приїжджали і телефонували на гарячу лінію. Це прискорило процес. Якщо у вас ще немає номеру справи - Ви можете його запитати в сервіс Квебек при візиті до них. Просто чимало людей подалися на цю допомогу і поїхали з Канади, а допомогу продовжують отримувати. Тому скоріше всього це з цим пов'язано. А якщо Ви приходите, телефонуєте це підтверджує той факт, що Вам дійсно фін.допомога потрібна.
-
Доброго дня. Шукаю квартиру або бейсмент в Лассаль. Біля метро Агринион.
-
Єдиний плюс квартири в бейсменті, що там проходно влітку 😅
-
Я теж майже два місяці чекаю і теж немає😒
-
Підкажить будь ласка , хто в uber driver eats реєструвався , які докі потрібно завантажувати ?
-
Вибачте, а тут хтось постив благодійний велозаїзд в цю суботу. А хтось знає, який там маршрут заплановано?
-
Це той що з більшими вікнами? Досі не знаю як правильно моя хата називається :) але коли з вулиці заходиш, то дуже відчувається прохолода. Десь 22 градуси
-
В семібейсменті ні, вже 24,5…
-
www.facebook.com/events/2615725861942489 🇺🇦 Готові до найзапальнішої пори року? Приходьте та пориньте у атмосферу справжньої латинської фієсти: 🌴 Найкраща латиноамериканська музика 🎶 Найсучасніші українські хіти 💃 Вишукані коктейлі та страви на ваш смак та багато іншого. 🌟 Спеціальний гість: Український DJ Yurii Yof, який запалював вечірки у найкращих клубах Мексики! 💵 Вхід: 20$ 🎁 1 алкогольний чи безалкогольний коктейль на ваш вибір у ПОДАРУНОК Кількість місць обмежена, тож забронюйте свої квитки вже зараз: 📲 4383657766 Приходьте, буде гаряче 🔥 #LatinoParty #DJfromUkraine #Fiesta #Leopolis #PartyMontreal See less
-
Так то ще норм. У мене в апер дуплексі 26. А було 29 вчора😂
-
Семібейсмент- це 1/3 бейсмент і вікна такі самі як у всьому будинку. Я гуглила:) минулого літа було прохолодніше, а цього щось з перших днів 24,5, не знаю від чого це залежить
-
Трохи вчорашнього маніфік Монреалька😍
-
Ого:) У нас штори-жалюзі, думаю це ще має значення