Український Монреаль
-
о, я б теж була вдячна за рекомендації по їжі в закладах (без путіну та пабів) я була в мтл 5 днів, шукала квартиру для переїзду і ходила їсти, то була трохи засмучена що щось гарне треба ще пошукати сподобався заклад пііерія #900 була в маман, ну таке, я чомусь розраховувала що зараз побачу гарне місце зі сніданками а-ля брускети з лососем авокадо і тп але мої очікування не виправдалися столики один на одному стоять, незручні стільці, проходу майже немає, а боули зі сніданком на половину з картоплею смаженою
-
Нема там 7% по родичах. 4-5%😂
-
PIGEON CAFÉ (514) 484-0062 g.co/kgs/H7WU9RY
-
Мій останній кейс: чекати хвилин 25 на їжу, хвилин 15 на каву. При повній посадці це адекватно як на мене. Їжа норм. Кава норм(хоча в мелк через квартал краща - там окрім солодкого їді немає)
-
Ну дуже відносний показник. Його можна і впустити будь якому закладу за 500-1000 баксів сплечених індусам. Я взагалі помічаю що тут якість закладів не дуже корелює з їх рейтингом
-
У них непогано. Рейтинг зараз чогось впав але гуглорейтинг то спірне. Був взимку - всім зайшло. Правда через 20 хв після відкриття була повна посадка.
-
Let's go to Burlington! 🍾