Український Монреаль
-
а тоді були альтернативи?
-
Не між цим вибирати тре
-
Бо не Відень напрямку керував Львовом якщо спростити цю модель, ця імперія була унікальна у всій час, не завжди імперія це про шось жахливе, там в інших аспектах підкилимні регіональні ігри престолів вели до ополячення, а на буковині до розмиття українців у румунах, от мої пра-пра-прабабуся ще за австріяк жила але це румуни були у нас то у школах щемили якщо не румунською говорили На Львівщині поляки впливали як могли На Волині взагалі цікаво що відбувалось
-
І, союз з Німеччиною забули. Бо з ними краще, ніж з більшовиками.
-
1867
-
ну там була ще підміна понять зі столицею в Суджі доречі напочатку)
-
Британська колонія до якого, до другої світової?))
-
Якщо ви хотіли розповісти про зони впливу, то потрібно було так і писати. Я пояснювала, що Галичина, наприклад, розмовляла українською, а центр і схід встидався і так воно і було. Всі тринділи російською і нейтів моєї дочки російська але вона розуміє українську. Бо всім було зручно триндіти, а тепер не дуже.
-
Бо на то були ще свої причини Навіть від них можна було б відбитися, якби більш монолітніша публіка була і призов агресивний
-
Канаду забули)))
-
Ну, не те щоб лишили. Війна наближалась. Не до України було.
-
Антанта не визнавала Україну в той час. УНР хотіли підтримки і визнання, але Франція і Великобританія не визнавали, поляків визнали, Україну лишили під Росію
-
Я вам про Донеччину написала коментарем вище, нащо ви мені це переповідаєте?!)
-
Знаю, я питаю чи ви в курсі.
-
Знаєте чому був цей союз?
-
Ну що таке "встидався", коли ти за прояви українства можеш попасти у тюрму і втратити все то звісно що мімікрували, місія була одна - вижити. Ви читали бодай щось із Уласа Самчука? Волинянин народився 1905, нагадаю що Волинь була під російською імперією В селах українська збереглась в т.ч.і на Донеччині
-
А що він, прямий ставленик німців Але на старті то не з гетьмана УНР починалась же