Український Монреаль
-
порадьте страхову на машину з хорошою ціною🎀🎀
-
АЖ 538 депортів! Оце досягнення! З Канади за два тижні стільки депортують без пафосу і без військових літаків. Понти рудої халви.
-
Здрастє! Це хто тутечки реклямується? У нас в чаті стерильність щодо мовного питання.
-
Тобто якщо він в мене закінчиться я просто не зможу працювати
-
Дальше взагалі взагалі не продовжать?
-
Доброго дня у мене Така ситуація що я подалась на закордонний паспорт але він у мене буде за місяців так напевно 3 і я хотіла запитати наскільки я чула на рахунок work переміт його можна продовжити до 31 березня в мене паспорт прострочений і продовжений до 2026р. здається червня і я так розумію що вони закривають тобто вони більше не будуть продовжувати work перміти після 31 березня а що мені робити після того наприклад я зараз продовжу його з моїм просроченим і продовженим паспортом до 2026 року червня бо новий паспорт приїде після березня а що робити далі?
-
А це дійсно працює?
-
Так так дякую
-
Впевнена, що це залежить від лендлорда. Не всі на це підуть. За нашого я просто впевнена що такі речі його не цікавлять.
-
Народ всім привіт! Потрібна робота, автомеханіка, або підробіток. Буду вдячний за любу інформацію чи пропозицію. Коротенько про себе; 3-роки роботи в офіційному дилері Volvo. Локаційно зараз в Монтреалі. Як варіант, можу приватно обслужити Ваше авто ТО, Дякую всім не байдужим,