Український Монреаль
-
З огляду на те як закручують гайки мігрантам - треба використати всі можливості, тим більш нам програма Куает дозволяє це зробити до березня.
-
Мені додали в минулому році на 6 місяців. Ми як раз 6 місяців і відбули тоді в Канаді. Тобто на той строк, який ми вже прожили.
-
Це зрозуміло. Хотіла розуміти термін, на який подовжать.
-
Я подала на всю сімʼю безкоштовно минулого березня за півтора роки до закінчення, довго розглядали, 7 місяців і дали нові на три роки з дати розгляду. Вирішувати Вам, але як є така можливість чого ж не скористатися.
-
Тут новини Вашингтону кажуть вчора ввечері зіткнувся літак при посадці з гелікоптером багато загинуло, це в мирний час в гарну погоду, на рівному місці
-
Часом не робили запис вебінару? Може знаєте де можна передивитися?
-
Вітаю! Хто відсилав посилки (габаритні)з Монреалю до України через Міст експрес. На яку адресу ви привозили посилку в Монреалі ? Можете поділитись , дякую 🙂
-
Бляха прокинувся від того що хтось у вітальні виє, гавкає, мявкає, бебекає 😱. А то виявляється мій студент репетирує😵💫
-
Спектакль через три тижні...
-
Репетирує похід на вечірку? 🤣
-
Доброго дня, шановні люди, підкажіть будь ласка, у якому районі Лаваля більше наших? Дякую!!🌷🫶
-
Візьми в нього квиток на виставу як моральну шкоду 😂
-
Добрий день,шукаю няню на субботу.
-
Це вже буде подвійна моральна шкода 🤣
-
Вітаю! плануємо з дівчиною летіти до Німеччини у березні 2025 року з Монреалю (ми тут знаходимося за візою і ворк пермітом CUAET), але є сумніви щодо правил в'їзду для українців. В'їхати на територію Німеччини плануємо за українським біометричним паспортом, зі зворотними квитками, також наші сім'ї мають у Німеччині офіційні статуси, вже був досвід в'їзду на основі всього цього Але хотілося б знати, чи в'їжджав хтось у Німеччину з Канади найближчим часом або планує в'їхати, підкажіть будь ласка, можливо є додаткові умови 🙏 Дякую та гарного дня
-
Насправді він гарно співає,але оці ранкові приходи з завиванням....
-
Вже запросив
-
Мюзикл якийсь 😳
-
Я боюсь спитати, кого він грає в тій виставі. 🤣
-
Це терпимо, от як інший студент з Марокко влітку по арабські щось голосно співав, я трохи напрягся😵💫
29 Jan 2023, 07:13
234221/236809
24 minutes ago