Український Монреаль
-
Гороскоп циганки на 14.02: ♈ Овен - після келиху ваш романтичний вечір перетворюється на сеанс у психолога ♉ Телець - настрій замовити суши на двох і зʼїсти одному ♊ Близнюки - з усіх стосунків вам підходять лише ті, у які вас не вплутують ♋ Рак - у стосунках головне першому зайняти роль того, хто вийобується ♌ Лев - любовь приходить і йде, бо комендантська година ♍ Діва - ваше особисте життя таке спокійне, що його можна здати в оренду під ретрит ♎ Терези - ваш соціальний етикет — це відповідати через три дні, щоб не здаватися нав’язливими ♏ Скорпіон - ви не витрачаєте гроші даремно, ви інвестуєте в раптові радості ♐ Стрілець - на жаль чи на щастя, але саркастичну відповідь ви знаходите швидше, ніж рішення проблеми ♑ Козеріжка - ваше життя стабільне: стабільно хочеться кави й тиші ♒ Водолій - стосунки — це коли два інтелігентні дорослі ділять одну розетку для зарядки ♓ Риби - ви не любите сюрпризи, особливо, якщо це колишні
-
Привіт! Мене звати Світлана, я таргетолог із досвідом понад 2 роки. Працюю в агентстві, яке надає повний комплекс маркетингових послуг: ✅ Таргетована реклама (Facebook, Instagram) ✅ SEO-просування ✅ Контекстна реклама (Google Ads) ✅ SMM ✅ Створення чат-ботів Ми працюємо на результат, використовуючи чітку аналітику та прогнози. Якщо вам потрібен ефективний трафік і зростання бізнесу — пишіть у приватні повідомлення. Консультація безкоштовна!
-
Рекрутер 🍀TalentBridge🍀 🏠Комфорний Коворкінг з усім необхідним 💵 На стажуванні ставка 20 000 гривень в місяць 🕖 Дуже зручний графік! 5/2(+ щодня є перерви😉) 🏡Київ та Дніпро Ваші задачі: 🔍 Пошук і найм нових працівників для компанії. ⚜️Навчання з нуля ⚜️Без дзвінків Зв'язок з нами:@Viktoria_Shv
-
Дуже дякую 🙏🙂🌷
-
Зайти в найближчій сервіс і все. Мати з собою паспорт,перміт(новий/старий) дійсний сін та наче і все з доків
-
Доброго ранку. Підкажіть, будь ласка, як оновлювати SIN номер після отримання нового ворк перміта? Чи потрібно брати якийсь онлайн запис для цього? Чи просто їхати до найближчого Service Canada?
-
Вільні флористи 14? Дуже сумнівно😂 в мене дружина вже 2 тижні без вихідних годин по 10 працює.
-
+1 (438) 989‑8744 запитайте цю дівчину , в неї фірма доставки квітів
-
Чи є в когось проблеми з пошуком роботи в Канаді? Мені терміново потрібні три працівники на посади помічників з обліку зарплат, досвід не потрібен. Будь ласка, дайте мені знати. Дякую! 📥📥📥
-
Це можна онлайн зробити На пошту прийде
-
Я бажаю, щоб наступного року ти мав значно радісніші емоції в цей день. 🤗
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка як зробити довідку про несудимість для жінки?