Український Монреаль
-
Доброго вечора таке питання скажіть в убер таксі можна розраховуватись готівкою чи тільки оплата картою ??
-
Опис чату перечитайте прошу
-
Хлопчина літати хоче навчитись
-
Вже вислав фото
-
+15145155133 звуть Ghenadiy Cristel (румун чи молдованин) він страховий агент який працює з багатьма страховками - я з ним вже багато років і він мені зміг вибити найкращу ціну (напряму з компаніями страхування буває дорожче) але для порівняння з ним, дізнайтесь в Belair Direct - у них не дорого і дають декілька евакуацій авто в рік, включно в ціну (дуууже доречно, бо евакуатори тут деруть скажені гроші просто - за 10 км можуть здерти 200$ і більше)
-
де*
-
сенс у всіх банків тут примірно той самий (в плані відсотків на кредитці чи помісячна плата за рахунок). Як по мені то найкращий/найзручніший це RBC, потім TD, Scotiabank також не погано, але здається всі відділення закриті по вихідних. Знаю що Desjardins, CIBC, National Bank та особливо Bank Laurentienne - трохи відсталі в плані технологій (легкість користування і розуміння сайтів та аплікацій на телефон) Якщо депозитний рахунок, тоді дізнавайтесь в кожному банку окремо ле вигідніші відсотки
-
Складають уздовж хайвеїв 40 та 20, де він тане до серпня.
-
Вітаю! Якщо вам потрібна робота на неповний робочий день, навіть якщо ви працюєте на своїй поточній роботі, ви можете подати заявку тут до мене в чатах Telegram, щоб дізнатися про цю роботу та заробити 700 доларів. Щотижня