Український Монреаль
-
Якщо у вас гарна Англійська і нема бажання вчити французську - то краще інша провінція
-
Всім привіт Порадьте будь ласка хороші курси французького, а якщо то в Лашині то взагалі було би супер❤️
-
Поясніть що ви хочете цим сказати, інакше видалимо ваші повідомлення. Зараз це виглядає як спам-розсилка.
-
Там руськомовні об‘яви про роботу
-
Газета «Место встречи Монреаль»
-
В гугл
-
І без англійської теж реально👌🏼
-
Реально знайти звичайно
-
Онтаріо буде кращою опцією
-
Доброго дня! Друзі підкажіть наскільки реально у Монреалі знайти роботу тільки з англійською мовою? Навіть на фабрику різнорабочим беруть тільки з французькою мовою, чоловік обзвонив додатково роботодавців на фейсбук половина володіє тільки французькою мовою. У повному розпачі вже дивимося у бік Онтаріо
-
Найконфліктніші пари: Овен — Риби, Телець, Діва Телець — Овен, Близнюки, Стрілець Близнюки — Телець, Рак, Скорпіон, Козеріг Рак — Близнюки, Лев, Стрілець, Водолій Лев — Рак, Діва, Козеріг, Риби Діва — Лев, Терези, Водолій, Овен Терези — Діва, Скорпіон, Риби Скорпіон — Терези, Стрілець, Близнюки Стрілець — Скорпіон, Козеріг, Телець, Рак Козеріг — Стрілець, Близнюки, Лев Водолій — Риби, Рак, Діва Риби — Водолій, Овен, Лев, Терези
-
Добрий день, шукаю співмешканця, 2-х кімнатна квартира біля метро Сноуден, по всім подробицям пишіть у пп
-
Дякую всім за підтримку. Мені справді потрібно було виговоритися і стало трохи легше. Я бажаю всем удачі в будь-якій країні
-
Африка там куча країн
-
Гарного вам дня😄
-
Не хворіють)) та тут акліматизація матір її нехай, в мене зараз перший в житті конюктивіт проходить, так що весело (і не дуже). Сподіваюсь, все вийде у вас в іншому місці) бо ваша група підтримки мене вже трошки похейтила, хоча ніяким чином вас не образив (сподіваюсь 😇)
-
То не порада, а опис мого шляху) доречно чи ні, вирішувати автору.
-
Подивимося, шо буде у Канаді за пару років
-
Ви п’ятий раз це пишете)) Що саме ви хочете нам донести? Яку інформацію? бЕнефіти якщо що.😉
-
🙋♀️ Хто зна гарні книжні магазини з учбовою літературою? Цікавить саме граматика французської для 1-2 рівня (Амазон не пропонувати, бо бойкотую) 🐛 Та може хтось порадить той, по якому займається :)
29 Jan 2023, 07:13
981/239743
16 minutes ago