Український Монреаль
-
Можна і з дюті фрі, і в багажу
-
Вітаю, товариство! Чудовий чат, і інформативний, і розважальний) прекрасно, що українською мовою!! *маленька ремарка тільки: "пишу в лс" - це не зовсім українська 😉 І велике питання, щодо алкоголю: отже, не можна привезти в багажі пляшку грецької Метакси на подарунок? 🤨 а запаковані оливки?? А якщо з д'юті фрі??? Наперед дякую за відповіді!😇
-
В багажу
-
І оливки запаковані можна
-
Я сьогодні питав в Червоному Хресті і в CSAI про фудбанк і ніхто нічого про це незнає. Тут, як і в інших чат групах було пару мсдж про фудбанк, але також не знайшов жодної відповіді, де і як можна скористатись з цього. То саме стосується безплатних сніданків чи обідів. Якщо хтось знає про фудбанк і безкоштовне харчування, то прошу підказати, як і де це знайти в Монреалі
-
Лише назва. Місцеве виробництво
-
Безкоштовне харчування, як ви спитали, але це більше для безхатченок. В центрі міста: www.missionoldbrewery.ca/en/our-actions/emergency-services-support/
-
Або в морозилку і на солянку взимку піде! 😂
-
Я думаю тут мається на увазі юкрейніан стайл а не оріджин)
-
Добрий день. А де реєстрація на виплату по безробіттю в квебеці? Не можу знайти посилання на сайті🙏
-
Хто знає провінція не надає допомогу зовсім,якщо один з членів родини працює на парт таймі (приблизно 20+годин на неділю)? Чи є виключення якщо не фулл тайм
-
EI - Це федеральна програма www.canada.ca/en/services/benefits/ei/ei-regular-benefit.html
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, хто знає канадські аналоги мазі Вишневського, або те що витягує гній при запаленні?