Український Монреаль
-
Доброго дня! Йдіть до найближчої емерженсі, ставайте до реєстратора та кажіть яка сама проблема та наскількі термінова. З собою треба мати картку страхування та бути готовим назвати аптеку, де вам зручно і де збираєтесь отримувати ліки. Ми зверталися до Clinique D'Urgence Du Reine Elizabeth. Бажаю вам здоров‘я🙏🏻
-
Consulate General of the Russian Federation 3655 Av. du Musée
-
Та ну їх
-
Bureau en gros
-
😈😈😈
-
Я вже замовив
-
Будемо ввечері, але без плакату…
-
Пропозиція про роботу: Зварник Зарплата: від 22 доларів на годину, залежно від досвіду. Повинен володіти англійською або французькою мовами Адреса: 9130 Park Ave, Монреаль, Квебек H2N 1Z2 Зателефонуйте мені за номером: 514-797-5445 Я розмовляю російською та українською
-
❓Ви помічаєте зміни у поведінці дитини, які Вас турбують ❓Дитина часто плаче, влаштовує істерики, протести, з якими неможливо впоратись ❓У новій школі немає друзів та відсутнє бажання її відвідувати ❓Ви у новій країні і дитина не може адаптуватись Ми знаємо рішення! ✅ Допоможемо виявити причини, пропрацювати їх, що позитивно відобразиться на емоційному стані та поведінці дитини ✅ Пропрацюємо стани агресії, стресу, апатії ✅ Допоможемо підвищити самооцінку та впевненість в собі ✅ Налагодимо адаптивність до новї реальності, щоб дитина в ній почувала себе комфортно - індивідуальні консультації - працюємо з дітками від 6 років та підлітками Якщо Вам знайома якась із проблем вище, оцініть це повідомлення або пишіть нам в особисті @vsesvit_center , ми розкажемо деталі і підберемо спеціаліста🤍
-
🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Увага! Увага! Увага! 🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Сьогодні о 19:00 відбудеться мітинг біля посольства держави-терориста (росії). Адреса: 3655 Av. du Musée, Montréal, QC H3G 2E1 Вчора скоєно черговий акт антигуманізму, жорстокості та насильства. Підірвано Каховську ГЕС. Давайте звернемо на себе увагу преси та нагадаємо, що на жаль, війна в Україні не припинилася! Кожного дня стається трагедія! Україні досі потрібна міжнародна підтримка. В тому числі і Канади. Масштаби руйнувань починають нагадувати Другу світову. Без спільної активності Україна не зможе перемогти росію. Кожний голос важливий! Кожен хто прийде - важливий. Сьогодні. 19:00. Посольство росії. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦 🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦🇨🇦
-
Написав
-
Не знають чи будуть