Український Монреаль
-
якщо ні - то все ок
-
нагадайте для чого так термiново знiмати обмеження з ворк пермiту? Щоб з дiтьми працювати?
-
нам казали, що напишуть тільки якщо щось знайдуть в аналізах
-
Китайські магазини це скарб продуктів, там можна купить все, від чаю до всіх частин тіла тварин ну і дивні солодк і речі
-
хз, НАЧЕ вони в портал мають підтягнутись, але це не точно
-
бачив наче в IRCC кабінеті повинні були змінити статус медогляду, але щось нічого не змінено в мене а пройшло вже хто зна скільки часу
-
в мене доречі питання... а якось відслідковується чи прийняли результати чи ні?
-
це не відміняє його наявність у китайських магазинах)
-
Вже більше пройшло)
-
щоб дані підтягнулись
-
То жарт був, я чай лише чорний чи зелений пю )
-
я по всій Україні знаю де а тут пічаль
-
Бачила, онлайн довго кажуть
-
Але потрібно 2 тижні почекати після медогляду
-
Вище інструкція
-
У Львові знаю де😄
-
🟢🔴Невеликий гайд як зняти обмеження з #WorkPermit для прибулих за програмою #CUAET🔴🟢 1. Пройти обов'язковий Medical Exam протягом 90 днів в акредитованій організації ircc.canada.ca/pp-md/pp-list.aspx * За фактом це тільки blood test і chest x-ray результати прив'язані до вашого UCI і автоматично відправляються до IRCC, вам на e-mail надходить лише виписка 2. Запросити новий Work Permit без обмежень (старий залишається валідним до отримання нового) Зареєструватися тут: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account.html - Створити обліковий запис GCKey user ID and password (GC = Government of Canada) - Увійти під своїм обліковим записом - Start an application -> Apply to come to Canada - Visitor visa, study and/or work permit - Заповнюємо форми - Прикріплюємо необхідні документи: - Ваше фото (як на візу/паспорт) - Фотокопія всіх заповнених сторінок паспорта - Документ, отриманий в результаті Medical Exam - форма imm5710e (!!! нормально працює тільки в Adobe Acrobat !!! Заповнити та натиснути Save) www.canada.ca/content/dam/ircc/migration/ircc/english/pdf/kits/forms/imm5710e.pdf - Документ, що містить фразу "I am exempt from paying fees under the Ukraine Special Measures" - за бажанням, кавер приблизно такого змісту: ""I passed the mandatory medical exam which included blood tests and a chest X-ray and I would like the conditions on my work permit be removed."." * Можуть бути потрібні інші документи, залежно від відповідей, які ви дали при заповненні форм Детальна інструкція англійською тут: Для прибулих по CUAET www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit.html Для всіх www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/apply.html
-
Я можу помилятися, але наче тут була інструкція як знімати обмеження. Там онлайн усе
-
Тут підставки під ялинки спеціальні щоб воду наливати, після 24 числа багато магазинів віддають ялинки безкоштовно, вони просто лежать біля магазинів та депаньорів
-
а хтось знає де каву нормально можна попити смачну 😂
29 Jan 2023, 07:13
13201/233821
about an hour ago