Український Монреаль
-
Діло смаку.. Хтось на арабів, навіть не гляне, а хтось у відносинах🤷♀️
-
не порізали.. спростили життя тим, хто 2 роки не ускладнював життя Чехії як державі..
-
www.vinegret.cz/684943/mvd-chekhii-soobshchilo-podrobnye-usloviia-vydachi-spetsialnogo-vnzh-dlia-ukrainskikh-bezhentsev
-
я так розумію, збір напряму Мадяру так порушував правила групи, що вичистили все? Краще обговорювати вишиванки, концерти манатіка і мітинги, ніж закинути по 5 баксів? Мдя.. 🤦♂
-
Вишукано 🤭
-
Ти прекрасно знаєш що порушив. Не придурюйся. Якщо тобі влом було написати то це твоє небажання стало причиною видалення.
-
Я прекрасно знаю правила.. комусь треба пояснювати, хто такий Мадяр і що він робить для України? Там були ПРЯМІ дані на його єдиний рахунок... не через тридцять посередників.. Там ще було пару слів про байдужість.. коли є бажання - можна це саме запостити від адміністрації і модераторів.. а можна потерти і далі пити пиво..
-
Це абсолютно реально враховуючи кількість фейкових зборів зараз.
-
Ти знаєш кому писати - пиши домовляйся.
-
Там потрапляєш в пул і чекаєш коли тебе виберуть звідти, як я зрозуміла. Плюс треба мати валідейтед джоб офер, а більшість компаній не хоче морочить цим голову і відмовляють. Тож там не все просто. Але звичайно коли буде мова 7 і досвід то треба буде пробувать все що можна
-
От з цим погоджусь. У мене є достатньо знайомих кого я знаю и чиїм підрозділам доначу.