Український Монреаль
-
То ти ще не бачив як азіати будують. Із лайна і гілок. Головне щоб не лило а там пофігу
-
Ну хз. По теплоефективності всілякі сіп панелі ефективніші за цеглу і бетон. До того ж умнас здають зараз часто навіть без перегородок і будь чого. Навіть електрику не розводять часто. Типу от тобі щиток, он вода і каналізація - розважайся
-
Ти думаєш там нічого не робилось? Я жив в цегляному будинку вкритому каменем. То фундамент підсяде. То десь заллє вода по стіні. То труби😂 Там теж якщо не слідкувати то недовго простоїть. Тим більше якщо стоїть і ніхто не живе
-
Vancouver, C$2,690,000
-
Коштує дорожче ніж оце: www.my-french-house.com/property-in-france/perigueux-perigueux-dordogne-nouvelle-aquitaine/chateau/102573
-
Оце: www.realtor.ca/real-estate/27040362/3887-w-51st-avenue-vancouver
-
Це так.ванкувер і торонто - погоджусь. Монреаль не настільки. Він десь відносно на рівні того ж марселя чи трохи дорожче
-
Це ціна землі, перш за все. Біля гольф-клубу і біля океану. А сторічний будинок, сама будівля, вже нічого не варті. В центрі Монреалю повно таких старих будинків, які чекають на своїх забудовників, вистоюються як коньяк до кращої ціни.
-
Доброго вечора я шукаю роботу !!можливо хтось має якісь пропозиції?
-
Так про демлкратію ніхто і не писав. Демократія працює з жержавами і все. Щось я не бачив демократичних компаній.
-
у мене є знайомий.. гіперактивна людина в бізнесі.. але у нього є одна цікава фішка... він спочатку сам створює проблему, а потім героїчно її вирішує.. нічого не маю проти криївки, я запропонував напряму задонатити одному з максимально ефективних підрозділів.. у кожного в руках смартфон.. просто ткни пару кнопок, як казав Полтава, "своїми кривими ручками".. це цитата, Victoria Kotova, не ображатись!!! :)))