Український Монреаль
-
Хіба мати винувата що воно дебілкувате.
-
Ну там якщо подивитись по саакклік то в момент коли здаєш вони саме роблять тимчасовий учнівмький перміт який після здачі анулюють. І коли вже здав поки чекаєш на пластик дають папірець
-
та аби ж воно одне таке було. в мене в 2022 році приходив у коворкінг один підприємець з Маріку. багато розповідав. чого не пишуть. та він і сам сидів у Маріку майже до 1 квітня. а вже коли побачив як поруч з ним кацапи кинули фософорну бомбу і шматок тієї гадості пропалив йому дах гаража і машину наскрізь до самої бетонної підлоги - тільки тоді драпанув. але в нього квартира в Києві була. а в кого не було - там залюбки залишились. даже йому його інженер телефонував - зарплату хотів за місяці коли війна вже була.
-
Та в мене достатньо знайомих звідти було. Та і багато їх бачив ще в 2014, бо всіж їздили через Запоріжжя. Пле радіти приходу свиноручіа коли 80% міста розфігасили то вже не просто ватність а реально дебілізм в кониексті медичного діагнозу. В Запоріжжі теж ватанів вистачало. Але багато ватажків виїхали а щвичайні не дуже висовувались з 2014-2015го
-
Доброго дня, як зв'язатися з адміном?
-
Хотів би виставити рекламу репетиторства, але не можу знайти контактів адміна(