Український Монреаль
-
Вхід безкоштовний, знижок не буде! 😁
-
Я боав пропановий в marche newon Буваяють на деяких заправках
-
А де хоч розклад побачити
-
Запрошую дітей та підлітків на безкоштовну IT-WEEK зі створення міні-сайтів, ігор, мультфільмів та програм у форматі онлайн👩🏼💻 Відмінний спосіб провести час з користю та розвинути математичні здібності, логіку, увагу та критичне мислення, що позитивно вплине на діяльність☝🏻 У безкоштовний онлайн-тиждень входять: IT-профорієнтація, доступ до IT-спільноти, пробний урок з викладачем, на якому створите свій перший проект, безкоштовний курс з нейромереж та інші активності🙂 Пишіть, хто хоче взяти участь👌
-
Вітаю. ‼️ТЕРМІНОВО‼️ З 1 серпня шукаємо квартиру в Монреалі (сім'я з 3-ох осіб, дитині 1.3 роки). Переїжджаємо з Вінніпега. Плануємо знайти квартиру до переїзду. Може з вас хтось здає, планує чи може допомогти слушною порадою з цього питання буду дуже вдячна!
-
💰 Хотите пoлучaть 800 дoлларов каждую нeделю? 💰 У меня eсть для ваc cупeр предлoжение: 🚀 Прoйдите мой бecплaтный экспрeсс-куpс, гдe я личнo и c нуля обyчу ваc всeмy нeoбхoдимомy для стаpта! ✅ Рaботаем тoлькo на извеcтныx платфopмах Вinance и Bуbit — вашa безопаcнoсть гaрaнтиpoванa! 🕐 Гибкий график пoзвoлит вам работать вcего 1-2 часa в дeнь и уделять вpeмя тoму, чтo дeйствительно вaжнo. 👨👩👧👦 Мoe прeдложениe для вcеx, кто xочeт зарaбатывать! Появились вопрocы? Спpашивaйте, с yдoвoльствием на них oтвечy! 😉 @ABSTACTAlexandr
-
Ваше здоровʼя 🥂
-
Добрий ранок ☀️ Чи є тут може перукарі ?
-
Перукарі тут мешкають t.me/Montreal_Laval
-
Дякую )
-
так я ввів, потім питає за sin, дату народження і страхову карточку - все ввожу - а мені пише - все не правильно..