Український Монреаль
-
де сьогодні свято проходить, хто знає?
-
Вітання всім! Віддам безкоштовно сьогодні: - старенький, але працюючий РС з французькою віндою - сканер і здається він же принтер (я не впевнена) - тумбочка з двома лампами - стіл великий з чотирма стільцями - і ще всякі домашні штуки, типу речей, тарілок, чашок, чобітків, рушників і штор, якщо захочете Знаходжусь біля парку Жарі (parc Jarry). Якщо зацікавлені, будь ласка, пишіть мені в особисті повідомлення. Гарного всім дня Канади!
-
Знаю одне місце в самому центрі,правда ліжко лише одне,але ніхто ше не жалівся😁
-
Так,ми вже насушили такої липи ).
-
Вітаю всіх з днем Канади. Місцеві кажуть, що Монреаль не дуже вшановує цей день. Скажу за себе. В літаку поряд з нами сидів чоловік з Квебеку. Він на виході побажав нам знайти те, за чим ми з донькою прилетіли в Канаду. За чотири місяці ми тут з нею пройшли шлях довжиною півжиття. Канада відкрила нам всі двері, які тільки можливі. Не можна так казати, але якби не ситуація в Україні, ми б сюди не змогли приїхати. І я впевнена, що я така не одна. Тому беріть по максимуму з життя в Монреалі, потім будете жалкувати чи навпаки. Всіх ще раз зі святом 🥰🥰🥰
-
Можливо знає хтось де можна взяти на декілька годин такий апарат для чистки матраців і тд? youtube.com/shorts/sfzPe7bTXhY?si=5IFcWJ8HTuAT1Phu
-
В чому муки?
-
Не дивіться на інших і майте щастя😉
-
Для мене з реально обʼєктивних мінусів то жахлива їжа