Український Монреаль
-
Привіт 💛 Можливо у когось є контакти перевіреного міграційного консультанта? Будь вдячна за інформацію та допомогу 🙏
-
Шукаю терміново інструктора з водіння авто. На завтра будь який час, або у неділю зранку до 12.00 або після 18.00. Чоловіка інструктор захворів і тільки зараз відмінив урок. Допоможіть будь ласка, може в когось є контакти, знайомі🙏 Мова не важлива, можна франко і англомовні.
-
Привіт! Можете звернутися по допомогу)
-
Every opportunity start with a try.. I start up with the minimum amount of $200 I got a return of $2,500 in 24 hours, also my profit is so amazing it legit and fast paying use this opportunity to join the link below and also testify about it. JOIN GROUP JOIN GROUP
-
❗️❗️❗️РОБОТА❗️❗️❗️ Усім привіт моя знайома шукає няню для свого сина, якому рік. ✔️Важливо знати англійську «Я мати-одиначка, маю однорічного сина. Я живу на Західному острові Монреаля. Шукаю няню на повний робочий день і, якщо можливо, домробітницю. Мені потрібен хтось, хто готовий бути гнучким у своєму графіку. Я починаю працювати дуже рано вранці. Я іноді працюю ввечері або у вихідні. Я б заплатив за них понаднормово. якщо хтось зацікавлений, я буду дуже радий поговорити з ними.» ❗️Хто зацікавлений присилайте своє резюме на цю пошту [email protected]
-
Віддам котика в хороші руки не стирелізованний , з лотком ліжком та іграшками 6 місяців
-
Написала Вам
-
Прийшов лист від Канада Ревеню CTPS/TVH Зі змістом по типу не можемо розрахувати ваш дохід Це взагалі про що? Хто знає Дякую
-
Треба їм телефонувати чи якось інакше звʼязатись ?)
-
І як це повернути ??
-
Щось може звʼязано з таксами що платимо у магазинах,чув щось якусь невеличку суму також можуть віддати назад
-
Така сама фігня я такси всі заплатив і тд а далі прийшло і не шарю )