Український Монреаль
-
Підкажіть будь ласка скільки триває один рівень франсе, і після кожного треба здавати екзамен щоб перевели на наступний рівень?
-
Дякую дуже. А ви навчались вже? Цікаво складно взагалі вчитись та здавати екзамен чи щось зрозуміло без перекладу 😂я тільки очікую.
-
О це так ситуація, цікаво вони по кольору очей обирають кому вчитись кому ні 🤣гарно хоч стипендію дають.
-
Якщо Вас не переведуть, то ще до екзамену з Вами проведуть розмову де умовно кажучи Вас підштовхнуть до думки, що сесію треба повторити. В нас до речі була протилежна ситуація - жіночка вважала, що вона не готова до наступного рівня, а вчителька її переконувала, що вона усе здасть.
-
У нашій групі було декілька студентів, яких не переводили, але їм реченнями було складно говорити. Екзамени нескладні: задають ті ж питання, що ви проходили на курсі (це стосується говоріння і написання)
-
Я читала літери перед екзаменом, коли мене оформлювали. Не знаю чи це воно)
-
Дякую за відповідь.
-
Я вам щиро вдячна. Зі мною все добре ❤️
-
Угу. Ми на пляж туди їздили. Там село село. Як і Філіспбург що поруч
-
Штат вермонт? Ну ми дивились тільки через озеро але там далеко😂в районі Venice-en-Quebec
-
Від філіпсбурга там взагалі 3 км до кордону але там ліси і нема гір так що нема виду