Український Монреаль
-
www.ukr.net/news/details/criminal/105772060.html
-
Ніяк не можу знайти тут слова «одразу»
-
Тут якраз саме не знаєш що чекати з приводу цього, бо емігранти з різних країн і різних культур, тож однозначно все не може буть. З мого досвіду, хто тут народився або живе довго, дуже обережні навіть з проявом емоцій на початку, якщо людина протилежної статі подобається. А щоб нападати… але ж різне може буть:) В загальному я розумію що це був жарт:)
-
Так все правда, в них питаєш чи все добре, завжди одна відповідь - так все гаразд. Хоча це взагалі протилежно. Це не українці, коли на вулиці зустрічаєш знайомого і запитуєш - ну що ти? І почалося - від сверблячки на дупі до того що Тамарка з Василем машину купила, а тобі ще 100 гривень три місяці не віддає.
-
Привіт. Чи було в когось що чекали на новий ворк перміт більше 6 тижнів? Я отримала In Canada Approval Letter 18 квітня!!!! і на сьогоднішній день ще досі не отримала паперову копію, маю лише номер документа в особистому кабінеті. Не один раз телефонувала на гарячу лінію, де мені кожний раз кажуть що це норма і треба просто продовжувати чекати... Це п*здец, бо вони самі пишуть якщо не отримали протягом 6 тижнів то треба з ними контактувати. Мій ворк перміт на якому я зараз працюю вже закінчився, а нового я на руках не маю🤡
-
Тобто півроку зазвичай дають
-
Оо 19 травня? А коли ви подавались? Бо в мене до вересня(подавався а березні)