Український Монреаль
-
Всим привіт,ігромани кому цікаво продаю XBOX SERIES S стан ідеальний (купив собі новий) питання в лс
-
Суборенда 4 ½ квартири у Пойнт-Клері — $1,824 на місяць Здається в суборенду простора і сучасна 4 ½ квартира, розташована на 4 поверсі житлового комплексу Harmonie 1 у Пойнт-Клері. Особливості квартири: - Тип: 4 ½ (дві спальні та вітальня) - Поверх: 4 - Балкон: Так - Кухня: Сучасна, відкрита, з плитою, духовкою, холодильником, посудомийною машиною - Ванна: Повністю обладнана, з хорошою сантехнікою - Пральна машина/сушарка: Включені, знаходяться у ванній - Вікна: Панорамні - Локер: Так - Парковка: Підземний паркінг на 1 місце ($75 на місяць) Меблі та побутові приладдя: - Безкоштовно залишаємо деякі речі ( в особисті детальніше) Додатково можна придбати - Ліжка та матраци - Телевізор - Пилосос - Тумбочка для взуття - Дитячий письмовий стіл та стілець - Стелаж IKEA в дитячу - Дзеркало - Електричний чайник Умови оренди: - Ціна: $1,824 на місяць - Доступність: З 1 вересня до 31 грудня 2024 року з можливістю пролонгації на рік - Термін оренди: 4 місяці - Інтернет: Не включений в оренду
-
Щиро дякую. Я робила своїй дівчинці в 5 років пістолетом на Івано-Франківщині. Чудово загоїлось, один раз обробили і більше вона не давала. Тільки обертала увісні. Носила їхні кульчики 2 місяці, потім вдягали свої і золоті, і срібні їй добре. Зараз 7 років.
-
Slick Styled Steel (514) 842-8999 Я сюди малу водила, 11р., такий атмосферний тату салон 🙂, але все суперстерильно, пробивали голкою, жодних проблем. Бо в 6р. були пробили пістолетом, то вуха не заживали 2міс
-
Взагалі ретроградний Меркурій це суто візуальне явище, коли при спостеріганні с Землі здається, що він починає рухатися у зворотньому напрямку. Це через специфіку траекторій планет. А от як це натягнули на особисті невдачі і чому ціла планета має думати як засрати тобі особисто день, то є для мене велика загадка 😁