Український Монреаль
-
І я їх рекомендую) вся родина там обслуговується
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html
-
Доброго здоровля Скажіте, чи реально отримати ворк перміт після 31 липня? Чув, що є якась аплікаційна форма, яку можна заповнити щоб посприяти отриманню WP
-
не скажу бо там через страховку було і я не подивився
-
ходжу сюди, доктор топ, зазвичай через день приймає якшо не терміново maps.app.goo.gl/xUQWFqxFkVTJycAB6?g_st=ic
-
Доброго дня шукаю хто складе компанію в похід до басейну сьогодні
-
Зазвичай клініки стараються приймати клієнтів з болем терміново, наскільки це можливо. Мій стоматолог завжди каже, у випадку коли болить зуб- дзвоніть, приймемо сьогодні-завтра. Studio Dentaire Midtown
-
Продам полесос даже добре працює 40₴
-
🧑🎨👨🎨👩🎨Відкрийте у собі художника та спробуйте новий вид творчості під керівництвом майстра Оксани Мегединюк!🧑🎨👨🎨👩🎨 🎨Запрошуємо вас на захоплюючі майстер-класи з живопису, де ви зможете відкрити свій творчий потенціал та насолодитися процесом створення власних шедеврів. Під керівництвом художниці ви зможете опанувати різні техніки та стилі. 🎨Наші майстер-класи пропонують унікальну можливість поринути у світ мистецтва, навчитися новому і, головне, насолодитися кожним етапом творчого процесу. Незалежно від вашого рівня підготовки, будь ви початківцем або вже маєте досвід, ви розкриєте ваші здібності та створити щось дійсно неповторне. 👉Усі матеріали надаються CSAI 👈 🔗Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/master-classes-de-peinture-en-groupe-tickets-956095847417?aff=oddtdtcreator 📍Адреса: 5685 Rue Laurendeau Montréal, QC H4E 3W5 🕖Дата та час: 02.08.2024 початок о 17.00 ‼Кількість місць обмежена‼
-
Може все ж CNESST?
-
Всім добрий день , хто знає скільки місяців отримується financial assessment від Quebec, або джерело де можна отримати інформацію? Дякую і гарного дня