Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 385.5k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5317298163T Offline
    t5317298163T Offline
    Коля)
    wrote on last edited by
    Друзі підскажіть якщо хтось працює в Монреаль чи потрібна вам людина!?
    1 Reply Last reply
    0
  • t7474922323T Offline
    t7474922323T Offline
    Зарина✨
    wrote on last edited by
    😱 Нужен дoполнительный зapабoтoк? "АВSTRACT project" - твoя возможнocть ocвoить нoвую пpофесcию и обеспeчить сeбe cтaбильный дoход! 🚀 ❗️ Mы oбyчим тeбя всему aбcoлютно бесплатно! Ты быcтрo paзберешься в новой сферe и начнeшь зaрабaтывaть дaжe без опыта! ✅ Mы работаем толькo с нaдeжными биржaми: ByВit, KuCоin Что ты пoлyчаeшь: 1️⃣ Пoнятноe oбучениe — coвеpшeнно бесплaтнo! 2️⃣ Быстрый cтaрт — уже в первый день ты cможешь пoлучить дoxод! 3️⃣ Cтабильный зapaбoток бeз лишних yсилий. 4️⃣ Свободный гpафик — рaбoтай где тебe yдобнo вcего нecкoлькo часoв в день. 5️⃣ Вoзмoжность yчаствoвaть в перспeктивныx пpoeктax. Интеpеcнo? Hапиши мнe, чтобы узнать пoдpобнeе! @SemirovBrave
    1 Reply Last reply
    0
  • t5416293156T Offline
    t5416293156T Offline
    Богдан Подгайный
    wrote on last edited by
    ЛЕГКАЯ ЗАНЯТОСТЬ, хорошая прибыль (300-500$ - день) — Быстрый рост — Гибкий график (1-2 часа в день) Хотите попробовать? Пишите в ЛС
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Гороскоп циганки на 12.08: ♈ Овен - якщо вчасно поставити крапку, а потім натиснути enter, то можна почати новий абзац ♉️ Телець - зберігайте інформаційну тишу ♊ Близнюки - понеділок - це якийсь психологічний тест ♋ Рак - хочеться піднімати свій прайс, а не себе спозаранку на роботу ♌ Лев - ви не боретеся зі своїми демонами, бо не можете грати проти себе ♍ Діва - ви були занадто соціально активні на цих вихідних, сьогодні треба взяти аскезу ♎ Терези - очікування: величне сторіччя. реальність: знову на роботу ♏ Скорпіон - ви не любите писати першим, навіть, якщо це по роботі і навіть, якщо в понеділок ♐ Стрілець - якщо не можете змінити ситуацію, то змініть хоча б заставку на телефоні ♑ Козеріжка - у вас такі завищені очікування, що навіть ви від себе такого не очікували ♒ Водолій - навіть психотерапія вас не так сильно змінила, як ваші колишні ♓ Риби - треба було бігати марафони, а не від себе
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    ♈️ Овен 12 серпня. ✨ Вибір буде складний, але зробиш все правильно. ♉️ Телець 12 серпня. ✨ АААААААААААААА ♊️ Близнюки 12 серпня. ✨ ОХ, ТИ СЬОГОДНІ КОСМОС. ♋️ Рак 12 серпня. ✨ Якщо любиш, то вистачить нити і псувати настрій коханим. ♌️ Лев 12 серпня. ✨ РОЗУМНИК. РОЗУМНИК. РОЗУМНИК. ♍️ Діва 12 серпня. ✨ Знову чудити зібрався? ♎️ Терези 12 серпня. ✨ Будь трохи обережнішим. Раптом закохаєшся. ♏️ Скорпіон 12 серпня. ✨ Так нудно літо проводити не можна. ♐️ Стрілець 12 серпня. ✨ Мрії збуваються, це нормально. ♑️ Козеріг 12 серпня. ✨ Не можна так багато переживати, більше пофігізму. ♒️ Водолій 12 серпня. ✨ Це того не варто, повір. ♓️ Риби 12 серпня. ✨ Не груби, будь простішим і спокійнішим.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Наталя
    wrote on last edited by
    Я сьогодні телець 😒
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    M M
    wrote on last edited by
    ​​​​📣Ви хотіли б покращити своє резюме, щоб знайти відповідну роботу в провінції Квебек? 📣 👉Запрошуємо вас на вебінар «СЕКРЕТИ УСПІШНОГО РЕЗЮМЕ (CV)» 👩‍💻Наша доповідачка – Олена Мачтакова, CRHA, MBA, сертифікована HR спеціалістка (провінція Квебек) з великим досвідом у рекрутингу в Канаді ⚡Під час вебінару разом з нашею гостею ми: - розкриємо секрети складання резюме; - обговоримо основні часті помилки, яких потрібно уникати; - розберемо додаткові документи, які подаються з резюме; - а також дізнаємося, на що звертають увагу рекрутери та наймаючі менеджери при вивченні резюме кандидатів. 🙌 Бонус: 3 щасливця матимуть унікальну можливість детального розбору особистого резюме під час вебінару. Надсилайте ваші CV на пошту [email protected] 👉Додатково про досвід доповідачки: Випускниця Монреальського університету, сертифікована HR спеціалістка, консультант з трудового права та кар'єри. За 9 років життя у Канаді здобула багатий досвід у рекрутингу, працювала у великих канадських компаніях, таких як Canadian Red Cross, Canadian National Railway, Manulife. З 2022 року допомагає новоприбулим українцям адаптуватися на ринку праці Канади. 📅 Дата: Вівторок, 13 серпня 🕕 Час: з 18:00 до 19:00 🗣️ Мова: українська ✍️ Реєстрація за посиланням www.eventbrite.ca/e/les-secrets-dun-cv-reussi-tickets-966333699107?aff=oddtdtcreator Чекаємо вас на вебінарі!
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Привіт 👋🏼 Я професійний масажист в Монреалі і дарую ❗️𝟒𝟎% 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐨𝐮𝐧𝐭 for the first session for everyone ❗️ ⠀ ⠀ ▪️Я маю кваліфікацію у 3 центрах професійної підготовки масажистів та 7 років досвіду ▪️Роблю 11 видів масажу та підбираю систему прийомів масажу для кожної людини індивідуально ▪️А також я є членом асоціації масажистів AQM, тому можу оформляти квитанції для страхових компаній ⠀ Якщо ви зацікавлені у моїх послугах - буду надзвичайно радий вас бачити!!! +1 (514) 712-0208 📍4927B Rue Sherbrooke www.instagram.com/pavlo_khrus_massage?igsh=a2UwYXJoYjhzMzVw
    1 Reply Last reply
    0
  • t396822596T Offline
    t396822596T Offline
    Vlad Pyavka
    wrote on last edited by
    Привіт, спільното! Продаємо свою машину в зв'язку з переїздом. В чудовому стані Toyota RAV4 XLE AWD 2016 року. Малий пробіг (130к) і найкраща комплектація. Тільки купили нові зимові колеса і замінили гальма. Без аварій чи поломок. На West Island можна глянути. www.kijijiautos.ca/cars/toyota/rav-4/#vip=32965671
    1 Reply Last reply
    0
  • t611037139T Offline
    t611037139T Offline
    Voyageur Errant
    wrote on last edited by
    Не забудьте підписатись на наш Інстаграм щоб дізнатися про все цікавеньке www.instagram.com/montrealukrainians?igsh=dGttczFndTVoZ2Vt&utm_source=qr
    1 Reply Last reply
    0
  • t1063034030T Offline
    t1063034030T Offline
    V. V.
    wrote on last edited by
    Вітаю. По страховка з працюєте?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5317298163T Offline
    t5317298163T Offline
    Коля)
    wrote on last edited by
    Доброго дня ! Якщо хтось працює , може знаєте потрібна вам людина на роботу ? Дуже потрібна робота.!
    1 Reply Last reply
    0
  • t382650375T Offline
    t382650375T Offline
    Вован
    wrote on last edited by
    Зверніться у Костко. Там постійно люди потрібні. Принаймі у моєму. Але це під Монреалем
    1 Reply Last reply
    0
  • t193976811T Offline
    t193976811T Offline
    V S
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Цікавить можливість оренди кімнати/студії/однокімнатної квартири для однієї людини (без тварин або шкідливих звичок) в Лавалі з середини серпня до орієнтовно кінця поточного року з можливістю продовження. Необхідна умова, щоби можна було дістатися до станції метро Монтморенсі пішки не більше як за годину. Якщо є варіанти, напишіть, будь ласка, у приватні повідомлення. Дякую заздалегіть!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрей Головко
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Мене звати Андрій,мені 18 років. Я з харківської області дуже люблю їздити на велосипеді. Об'їздив достатньо гарних місць по всьому Монреалю(також у Лавалі). Я мешкаю в районі Ahuntsic-Cartierville. Хотілось би знайти людину з якою можно було б подорожувати разом! Тому буду дуже радий тим хто відгукнеться. Ви можете зі мною зв'язатися в різних соцмережах,які я тут залишу. Бажаю всім гарного дня!😊 Instagram: 1_and_rey_1 Телеграм та Ватсап : +1(514) 652-5448
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    швея - кравець/кравчиня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    напишіть українською
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    або так
    1 Reply Last reply
    0
  • t1855540181T Offline
    t1855540181T Offline
    Margo Blam
    wrote on last edited by
    Швачка.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вал
    wrote on last edited by
    Хз. В вікіпедіі це синоніми. А я не розбираюсь так досконало) буду вірити вам на слово
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags