Український Монреаль
-
Та я вже вибив) вони останні дні задовбали. Лізуть як фігзна хто
-
Тут погоджуюсь.
-
Ну це може бути ще спогад, а виробник міг 100-500 разів вже змінити набір хімікатів😂
-
Так однаково😂як на мене В Онтаріо продається Zirkova. На смак відносно близько до чорного немірова як на мене. Хоча то дуже субʼєктивно.
-
📣Хочете бути готовими до надзвичайної ситуації? 👩💻Запрошуємо на онлайн зустріч на тему "Будьте готові" і дізнайтеся як діяти у недзвичаних ситуаціях у Канаді. 👉Надзвичайна ситуація може статися будь-де і будь-коли. У Канаді ми стикаємось з численними небезпеками: лісовими пожежами, повенями, сильними спекотами та землетрусами. Вебінар на тему "Будьте Готові" має на меті підвищити обізнаність населення щодо підготовки до надзвичайних ситуацій. 🗓Під час цього майстер-класу, який пропонує Канадський Червоний Хрест, учасники ознайомляться з чотирма етапами індивідуальної підготовки: - Знати ризики у своїй місцевості; - Розробити план дій у надзвичайних ситуаціях; - Зібрати набір для виживання; - Розвинути та підтримувати соціальну та підтримуючу мережу на випадок надзвичайної ситуації 🇺🇦 Вебінар буде проходити українською мовою! 🇺🇦 Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/atelier-soyez-pret-tickets-982130046407?aff=oddtdtcreator
-
від імені всіх левів 😂:
-
🎞 СЕРІЯ ВЕБІНАРІВ "НАКОПИЧЕННЯ" "ІНВЕСТИЦІЇ" "СТРАХУВАННЯ" ✅ Розглянемо дуже багато цІкавого про: пенсІйне накопичення, накопичення на навчання та рІзнІ види страхування та ІнвестицІй. ПРИЄДНУЙТЕСЬ ТА НЕ ПРОПУСТІТЬ. ⚠️ ЧАС В РІЗНИХ ПРОВІНЦІЯХ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ=) 1️⃣ ФОРМИ НАКОПИЧЕННЯ ЯК ПРАЦЮЮТЬ, ДЕ КРАЩЕ ВІДКРИТИ; 📟 Дата 21 СЕРПНЯ 2024 року ⏰ Час - 7 PM ALBERTA TIME ▪️ПОСИЛАННЯ 🔗 www.youtube.com/watch?v=s4MYiKykzhE _______________ 2️⃣ LIFE INSURANCE. WHOLE LIFE, UNIVERSAL LIFE & TERM INSURANCE; 📟 Дата 28 СЕРПНЯ 2024 року ⏰ Час - 6 PM TORONTO TIME ▪️ПОСИЛАННЯ 🔗www.youtube.com/watch?v=d6vd0F-OX-0 _______________ 3️⃣ ВИДИ СТРАХУВАННЯ: 📟 Дата 4 ВЕРЕСНЯ 2024 року ⏰ Час - 6 PM TORONTO TIME ▪️ПОСИЛАННЯ 🔗www.youtube.com/watch?v=MI_PP2Yzjn8 _______________ 🎙 Доповідач: ✅ Larisa Belikova - Senior Financial Associate Ми в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чати Канади YouTube channel | Instagram