Український Монреаль
-
Валідований дає балли тільки по rswp.він має франсе 7 вже?
-
Привіт. Здається, це питання сьогодні вже обговорювалося, але буду дуже вдячна за поради чи роз'яснення. Ситуація: чоловік вже має роботу, пропрацював 5 місяців. Чи може йому ця ж компанія зробити validated job offer? Бо він, коли починав, отримував звичайний job offer. Чи validated job offer можна отримати вже тільки від нового роботодавця? І ще питання звичайний job offer же жодних балів не дає при подачі на CSQ?
-
Спілкування в спільноті українскою. Перепишіть бо видалю
-
Там написанню в програмах як можна підтвердити володіння на рівень 7.
-
А я пишу лемь про закінчені ніво? Це рівень мінімальний по квебецькій шкалі. Необовʼязково з тестом - є варіанти. Якщо закінчив універ на франсе тут то тест не треба наприклад.
-
Тоді якщо думаєте по rswp то він може валідувати офер від свого роботодавця по спрощеній процедурі через міфі
-
Так, має
-
Так це не 7 навіть а вище 7 це b2
-
www.quebec.ca/en/immigration/permanent/skilled-workers/quebec-experience-program/selection-conditions/knowledge-french
-
Зараз ні з франсізасйоном. До 2020 року було так. Я кажу про вищу освіту на франце. Або якщо людина член ордену.
-
Зрозуміло, дуже дякую за відповідь!
-
Він нещодавно здав тест TEF, частина на C1, частина на С2, але думаю, середній франсе 7 вийде, я точно не перевіряла
-
відповідно до цього стандарту cdn-contenu.quebec.ca/cdn-contenu/adm/min/langue-francaise/fr/publications/referentiel/echelle_niveaux_competence_2023.pdf
-
Щиро дякую!