Український Монреаль
-
370 людей онлайн, чи хтось відчув щойно сейсмічну активність? Кілька секунд, я був в шоці... Є ще очевидці?
-
Чи є ще питання?)
-
Так, сейсмічна активність в Нідерландах можлива, хоча і є значно нижчою, ніж у багатьох інших регіонах світу. Чому землетруси трапляються в Нідерландах? Розломи в земній корі: Незважаючи на те, що Нідерланди розташовані далеко від активних зон субдукції, в земній корі країни існують розломи, які можуть викликати невеликі землетруси. Видобуток вуглеводнів: Деякі землетруси в Нідерландах пов'язані з видобутком природного газу, який може спричиняти зміни тиску в земній корі. Якої сили землетруси бувають в Нідерландах? Більшість землетрусів у Нідерландах мають невелику силу і відчуваються лише спеціальними приладами. Сильніші землетруси трапляються рідко і, як правило, не завдають значних збитків.
-
81 км від якоїсь точки Монреаля... 4 бала... Це було цікаво
-
Розкажіть про свій досвід
-
goo.gl/maps/PUphx8GF3Pj74ye3A Тут був епіцентр...70 км від мене, а Ви де проживаєте? Я H1L
-
earthquakelist.org/canada/quebec/montreal/#earthquake-1010249
-
Вже 103 людини залишили репорт про цю подію, і з кожною хвилиною росте кількість...
-
5-7 км Ви далі від мене і від епіцентру
-
Звичайно
-
Є. Відчула вібрацію. Якби спала би, то не відчула б
-
І це було найближче такої потужності за останні 10 років. Сьогоднішню ще не додали в список... А те що Ви відчували в листопаді було менше ніж сьогодні...