Український Монреаль
-
Ну тобі ціни скинули
-
🔴Ракетний удар по Полтаві: кількість загиблих зросла до 51, поранено 271 людину, –пресофіцер ДСНС Олександр Хорунжий в ефірі телемарафону За даними голови Полтавської ОВА Філіпа Проніна, під завалами може знаходитися близько 15 людей. Кожні 15-20 хвилин оголошуються хвилину тиші, щоб можна було почути людей під завалами. Рятувальна операція ускладнена через повітряні тривоги - її доводиться призупиняти. Це Ірпінь, Гріша 🤙🏾
-
Там нерівномірно. Може бути від місяця до 4-5. Залежить від дип пошти наче
-
Привіт. Хто подавався нещодавно до нашого Посольства в Оттаві на виготовлення закордонного паспорта, скільки ви приблизно чекали на його доставку з моменту "виготовлено, але не доставлено"? Десь три місяці чи значно більше?
-
Всім доброго дня! Шукаю моделей на манікюр з покриттям для відпрацювання швидкості. Оплата тільки за матеріал $25. Дякую, Чекаю бажаючих :) Якість гарантую!
-
Всім привіт , мій чоловік шукає роботу в Монреалі , володіє англійською та французькою , водійських прав немає , можливо у когось є вакансії, заводи фабрики та щось подібне , дякую )
-
Добрий день, я може це для вас зробити. Напишіть мені, якщо ще актуально.
-
Привіт. Підкажіть. А із велосипедом або електросамокатом можна пересуватися міською електричкою? Тобто приіхати на вокзал на самокаті своєму власному, потім оїхати на потязі а далі вийти і знову на самовкаті поїхати далі