Український Монреаль
-
Відкликали.
-
я подалася у травні і в мене нічого немає
-
Так вони і не одразу приходять. Подавались в червні. Ноа прийшов в липні. Перша виплата в серпні
-
з ким ви заповнювали з якоюсь організацією
-
у кого ви подавали на дитячі виплати, і одразу виплати приходили? ті шо через 18 місяців можна подати
-
Я подавався сам
-
Можливо документи не додали всі
-
Ну так там же 2 виплат. Фед і пров
-
Доброго дня цікавить таке питання почав відвідувати курси французької і від міфі отримав лист цитую назву «Запит на підтвердження наявності» в цьому листі написано коротко про те що я повиннен отримати наступний лист під назвою SimpleSondage і відповісти на нього. Але так і нічого не отримав ні на емейл ні в аріммі в особистому кабінеті немає нових повідомлень підскажіть що це може бути хто з цим стикався дякую ☺️
-
Не титьки виплати и тд взагали на все документи суди полиция ви можете чекати роботу все життя и будете як индейци чи канадци жити по вулицям чи ви думаете ти люди яки мають канад паспорт привилегии и живуть на улици линиви и тупиши вас всих)? Пидийдить запитайте чому так)
-
😂 ну йдіть пробуйте з ними вирішувати
-
От тому я і подавав сам
-
я подалася через організацію яка допомагає з документами, говорили треба чекати треба чекати, в результаті дочекалася кажуть давайте передамо документи
-
взагалі не знаю що робити
-
А що іменно правильно ви зробили як вам заплатили? Порадьте людям)
-
Так підіть туди. Там енівейс все заплатять коли правильно зробите