Український Монреаль
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка контакти, бухгалтера! Для self employed. Завчасно дякую за контакти! 😊
-
Привіт всім хто буде їхати на український фестиваль в Торонто на наступних вихідних? Давайте разом 😎
-
В Монреалі є багато центрів допомоги новоприбулим: Cari,Caci,Alac,Csai,Promis,Bienvenue à NDG.. В деяких працюють українці,та всюди розмовляють російскою. Вони допомагають по багатьох питанням,робота,можуть подзвонити та перекласти якщо треба.
-
Але краще записуватись на певний час. (Це комент до повідомлення вище )
-
www.facebook.com/marketplace/item/1170803430768794/?mibextid=6ojiHh Продаж ! Геймерське крісло з колонками. Ціна 200 Забрати можна,район Downtown metro Guy Concordia
-
Я збираюсь їхати на авто 🚙
-
На blablacar?
-
Всім доброго вечора! Напишіть мені, будь ласка, у приватні повідомлення, хто зміг позитивно вирішити питання щодо підвищенної стипендії для вивчення французької мови після вже погодження від MIFI. Québec Service вже не такий лояльний, як раніше, але я знаю випадки, коли школа сама направляла лист з проханням додати до стипендії пару сотен CAD і вони погоджувались це зробити. У кого є подібний досвід, особливо через навчальні заклади, а не напряму, напишіть мені, будь ласка. Дуже дякую заздалегідь!
-
Було б так в soccer ⚽ Бо вчьора був ганебний дворовий матч збірної
-
Ще є шанси виправити ситуацію. Зато Канада вчора дуже класно зіграла проти США там, перемігши 2:1. Шкода, що їх національна чоловіча збірна не грає в Монреалі. З радістю сходив би на Олімпійський стадіон подивитися - у них зараз сама сильна генерація гравців за всю їх соккерну футбольную історію.
-
Я сдавала екзамен в саак - гороскоп був поганий, не здала. Другий день - здала, а потім випадково побачила гороскоп, теж поганий)))))))))