Український Монреаль
-
Визначають
-
А ви не знаєте вона здавала до того екзамен? Чи вона подала бо закінчила курси зі списку?
-
Другий тільки розпочала. З поганого, я розмовляю тепер англє+франсе, змішуючи в одному реченні)) Роботу шукаю відправляю на графічний дизайнер, і дизайнер упаковки, і веб, і UI/UX. Що можу то і співаю)))
-
Окремі курси ні. Навчання французеою від 3 років так
-
Так але ж університетські можна поки що
-
Я про те що франсізасйон не можга використовувати на пр з 2021
-
Я не впевнений що тут домашні запрвляють Є кастомні картриджі ХП намагаються цьому протидіяти - свіжі не рекомендую з їх приколами чорнило як сервіс(підписка но давбаний принтер)
-
Привіт всім! Потрібний лазерний принтер-сканер-копір для домашніх потреб. Хтось підкаже, можна в приватні, перевірену людину чи фірму, що перезаправляє картриджі? І чи є суттєва різниця в вартості перезаправки серед НР, Canon, Brother, Epson?
-
так, в Україні і у мене був епсон з системою подачі чорнил.. тут мені потрібен лазерний чорно-білий..
-
-
на сайтах об'яв чи якихось фірм?
-
Подивіться картриджі на Амазоні. Я завжди там купляв, коли жив у Франції. Тут також бачив схожі. Якщо вам подобається якась модель принтера- гляньте скільки коштують картриджі до нього, і на скільки сторінок вони розраховані. Зазвичай, чим дорожче принтер- тим дешевше картриджі. Це з мого досвіду…. Я також підшуковую принтер…
-
Доброго вечора. Здавали на мові ?
-
І чи в усьому Монреалі в один день ??
-
Добрий вечір! Хто знає, по яких днях машина забирає сміття?