Український Монреаль
-
Саме той час коли Мирослава образилась на мене
-
Привіт? Навіщо? Вже не цікаво
-
7ма ранку, поки що не виходить? :D
-
в адоніс є гречка звичайна теж
-
Дешевша, звична нам (смажена) гречка є в польских магазинах, або в Frutta Si ( Ласаль). А в IGA наші ь можна знайти українську соняшникову олію, якщо пощастить))
-
Одеситка сушила коси у магазині
-
Мирося, ти вже тут?
-
бо пам'ятаю, що ми ще дивились на печатки лол
-
♈️ Овен 24 листопада. ✨ Сьогодні захочуть скористатися твоєю слабкістю, будь обережним. ♉️ Телець 24 листопада. ✨ Ти сьогодні не свій, що з тобою? ♊️ Близнюки 24 листопада. ✨ Не відкладай, інакше нічого не зробиш. ♋️ Рак 24 листопада. ✨ Закохуватися чи ні? Вирішувати тільки тобі. ♌️ Лев 24 листопада. ✨ ТИ СЬОГОДНІ ПУШКА І ВОГОНЬ! ♍️ Діва 24 листопада. ✨ ЗАЙМИСЬ СВОЇМ РОЗВИТКОМ! ♎️ Терези 24 листопада. ✨ Будь простіше, спробуй день не ускладнювати. ♏️ Скорпіон 24 листопада. ✨ Тобі не можна зламатися, будь сильним. ♐️ Стрілець 24 листопада. ✨ Перестань робити гидоти! Повертайся на добру сторону. ♑️ Козеріг 24 листопада. ✨ Потрібно виспатися, привести себе в порядок. ♒️ Водолій 24 листопада. ✨ Водолій + Стрілець = а раптом? ♓️ Риби 24 листопада. ✨ Тобі слід знайти мотивацію, інакше всі справи підуть в жопку. 🇺🇦 Все буде Україна! 🇺🇦
-
я вже не пам'ятаю, але нам наче поставили
-
може це теж по настрою офіцера? ._.
-
Ну, типу, ви даєте йому свій паспорт, лист ВП, він ставить печатку і він же робить вам ВП
-
Це той самий, просто він в окремій кімнаті
-
Там все поруч, не загубитесь
-
Вам потрібно, щоб в ВП було вказано, що це CUAET Також перевіряйте особисті дані всі, щоб не було помилок в імені і прізвищі Лист друкуйте, на всякий випадок. В мене його не брали, але можуть запросити Ви побачите кімнату офіцера, вона навпроти автоматів для сканування візи, вам скажуть йти туди