Український Монреаль
-
Всім привіт! Я турист з Ванкувера, шукаю компанію прогулятись, буду тут до неділі. Якщо у когось є час та бажання показати місто та познайомитись - пишіть! Буду радий новим знайомствам) Доброї ночі!
-
Запрошуємо дітей та дорослих на безкоштовний онлайн-урок з малювання! У комфорті вашого дому ви зможете освоїти основи живопису під керівництвом досвідченого викладача. 👩🎨 Інтерактивний формат уроку. 🎨 Навчання з нуля або вдосконалення існуючих навичок. 🖼️ Реальні результати вже після першого уроку! Для запису пишіть в особисті 📩
-
clubdeboxe.org
-
2350 Rue Dickson Local 1300, Montréal, QC H1N 3T1, Канада
-
Омг які сміливі у нас люди
-
Друзі е набір в україньський офіс на вакансію чат менеджер по крипті, місто Київ Дохід від 250 долларів на тиждень (Виплата щотижнева). Тільки листування, пишіть одразу на мою основу Офіс новий, новий колектив. А також аренда квартири іногороднім НЕ ВІДДАЛЕНО!!!
-
І знову запрошуємо вас у Place des Artes відкрити для себе креативний танець 🔗Будь ласка, зареєструйтесь за наступним посиланням, щоб забронювати своє місце на заході: www.eventbrite.ca/e/des-ateliers-pour-apprendre-a-sexprimer-avec-tout-son-corps-tickets-1004577296737 👉Час: з 10:00 -12.00 Місце: Salon Urbain, 1600 rue Saint-Urbain, Монреаль, QC, H2X 0S1 Менка Награні, багатогранна артистка, досліджує танець, театр і музику. Вона представляє міждисциплінарні вистави на професійній сцені в Квебеку, Канаді, Франції, Великобританії, Бельгії та Японії. Будемо раді вас бачити!
-
І мені)
-
Гроші, зазвичай, на трастових рахунках адвокатів під час транзакцій з нерухомістю. Нещодавно в Торонто і в Ванкувері були випадки коли адвокати використали для себе ці гроші. Іншими словами, вкрали