Український Монреаль
-
Свідоцтво про народження перекладала на англє. Для школи підійшло, 1 клас. Щеплення не перекладала, назва вакцини написана англійською. Дочка защеплена за американським календарем. Купували їй Превенар, Менактру та ін. Собі, я теж робила щеплення за календарем для дорослих. Ще перекладала свідоцтво про шлюб, дипломи на англє. Усе в Україні, в агенції з печаткою.
-
Підтримую про LinkedIn, якщо англійську знаєте можна і на США спробувати подаватись. Тут, через дорогу)) Бажаю успіху!✨
-
Це які дозволи?
-
робоча віза і так далі. Якщо у людини тільки опенворк перміт, то на першому ж інтерв'ю компанія запитає чи треба ім візу (якщо не у анкеті при подачі) і потім, якщо нема прям екстра необхідності більшість заявок поріжеться. Просто бо компанія не захоче з візами морочитися.
-
Які дозволи на ремоут? Там же 3д
-
Краще почати ходити на Франц, а далі нехай звільняють) Бо в мене друг отримав запрошення на курси, звільнився, а курси відмінили! За браком фінансування, і ні навчання, ні роботи...
-
Так я й не туплю
-
1) компанії тим паче геймдев майже усі зараз вимагають офіс або гібрид. 2) навіть повний ремоут - може бути вимога - ремоут в рамках одного штату. 3) Фріланс - тим паче нема сенсу шукати компанію, він на іншому працює. 4) Варіант інкорпорейтед (можливий) але потребує додаткову реєстрацію - що підпадає під те що я написав вище - додаткові дозволи. Бо компанія наврядчи буде відправляти гроші не інкорпорейтеду .
-
Тут навпакиж наче щоб канадський фен там пахав
-
1)індюшатня 2) не бачив такого або ремоут бс або юс і Канада 3) контрачити як селфемплой 4) всі на корпах або селф емплою по контрактах Подиви ринок.