Український Монреаль
-
Перездаємо 4 1/2. Cote Saint Luc. Доступно з 1 листопада . - Другий поверх. - Повністю мебльована квартира. - 2 спальні, 1 ванна кімната - Велика вітальня - Пралка, сушарка в бейсменті. - Просторий балкон - Є можливість оренди паркомісця. - Поруч великий парк — ідеально для прогулянок на свіжому повітрі! - У будинку є басейн, спортзал та сауна — все для здорового способу життя. - Зупинка біля будинку та всього 10 хвилин до метро Plamondon. - Усе необхідне поруч: магазини, кафе та інші зручності. - Центральний кондиціонер. 1750 cad + hydro quebec H4W 1S8
-
⁉️⁉️⁉️Може хтось сьогодні буде їхати з Оттави до Монреалю? Заберіть мене, будь ласка, спізнилась на автобус🥺🥺
-
Всім привіт! Шукаю будь-яку(Некваліфіковану) роботу Є рік місцевого досвіду Rive-Sud, Як можна ближче до St-Bruno Мова - Англійська, Французька є але не дуже хороша Напишіть в особисті, якщо знаєте місця куди набирають Дякую!
-
Скажіть будь ласка можливо хтось знає як правильно поступити. У мене через рік закічуєть ворк перміт і робоча віза. Хочу продовжити документи. Для цього спочатку потрібно поновити ВП чи зроботи нову візу? Чи є якась послідовність? І чи можна виїзжати з Канади цей рік поки подаюсь на продовження ВП і візи? Дякую🙏