Український Монреаль
-
Ну проводьте цю діяльність у пп
-
Ну мені цікаво. Виключно для наукової діяльності
-
Та заспокойтесь вже, ну
-
За ці місяці війни побувала вже де завгодно! І скажу, що країна в нас дійсно найкраща, люди найкращі і найкрасивіші!)) І такого президента як у нас потрібно ще пошукати! Не кожен з сучасних світових політиків зміг би так як він! І всі знали про загрозу війни! І був оголошений надзвичайний стан! Про що мова? Яка тотальна евакуація населення.. Любіть Україну і один одного! Вірте в ЗСУ і моліться до Бога, щоб все швидше закінчилось! Бо війна - то страшне!
-
(плює в долоню, розчісує патли) ))
-
@Tetiana Hannotska Що це вас так попердолило?
-
Добре. Звертайтесь. Не встидайтесь
-
Дякую, не відмовляюсь. Коли буде потрібно обов'язково попрошу
-
Вам надати допомогу?
-
Народ, я у вашій групі декілька тижнів і починаю розчаровуватись....Більша частина повідомлень - сварки...тільки про мову зупинились, до президента вчепились...Давайте допомагати один одному, ділитись досвідом, інформацією і позитивом!!!! Адже зараз як ніколи нам потрібно бути об'єднаними!!!!
-
Отже власний досвід, щодо маленьких шахрайств у Канаді. Мій лідер з дрібнокримінальних вподобань - Provigo. Помідори на ціннику 1.90, на касі (а я полюбляю каси самообслуговування) - 2.50. Сьогодні (каси самообслуговування не працювали) пішов на звичайну касу. Бабуня-касирка, ліктиком (після проведення через касу) скинула дві з трьох банок їжі для песика - долу, повернула на стрічку одну. Коли я їй оповів, що свій трудовий шлях розпочав за радянської України у радянській торгівлі, все знайшлось і ми розпрощалися майже друзями)) На друге місце хутко прибіг паркувальний майданчик Природознавчого музею м.Оттава: при максимальній вартості парковки в 14$, на виїзді сплатив 28$. Після спілкування з керівництвом 14$ - повернули. Будьте уважні. Бережіть себе. Все Буде Україна #шахрайство
-
Одеська шобла це ви, вибачаюсь, про кого?😀 сподіваюсь про політиків?!
-
Я була у цій школі - Centre Yves-Thériault, особисто. Вони дали мені посилання для реєстрації онлайн, якого немає на їх сайті. Це було 14 листопада і найближчій аппойнтмент був на 5-6 грудня, далі на 13-14 грудня. Я без проблем записалася на 6 грудня. Там вони вирішат в який класс та коли. Але я не питала за французьку денну та фул тайм, тільки на вечір. Також в цій школі є класи work shop кто бажає розмовну практику. У будь-якому випадку думаю сходити особисто буде швидше.
-
Запанувала тиша...
-
Кому ще там чухається?