Український Монреаль
-
Тоді до чого це?)
-
Я запитаю її, якщо вона погодиться - я дам ваш контакт і поясните їй. Може вона не знала щось.
-
Привіт, де можна купити вигідно рамки для картин, малюнків або фотографій? Є місця у Монреалі, які можна порекомендувати?
-
Ця інформація мені непотрібна. Адресно, ви б могли пояснити людині, а не вимахуватись, як завжди))
-
Привіт їжу Квебек на водоспад Montmorency Falls також побачимо Aquarium of Quebec шукаю одного бажаючого на завтра!
-
Всім привіт! 🏠Можливо тут є ті хто зараз шукає собі житло. І в мене є цікава пропозиція. 🍁Шукаю того хто хотів би жити на острові Nuns Island, це дуже гарна та затишна локація поряд з набережною. Ті хто люблять спокій по справжньому оцінять такий варіант! 🙌Передача контракту 2 1/2 просторої студії з 1 Листопада по 1 червня 2025 р. ( з можливістю продовження ) Ціна 1100$ Заїхати можна вже наступного тижня! 🌟Опалення та побутова техніка входять у вартість оренди. В будинку є підземний паркінг та можливе проживання з домашніми улюбленцями. 👉Якщо зацікавило то звертайтесь в приватні повідомлення, оберемо зручний час для візиту. Дякую:)
-
Вам всі вимахуються окрім вас.
-
Ищу людей, желающих зарабатывать на криптовалюте! 🚀 Принимаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить заинтересованных. 📚 Есть возможность выйти на доход от 50$ в день. 💰 Работаю только с крупными и проверенными биржами, никаких мошеннических схем. 🔒 Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, буду рад помочь — @freserg
-
Ні, тільки ви з колегою і не я одна це писала))
-
Ищу людей, желающих зарабатывать на криптовалюте! 🚀 Принимаю всех, даже без опыта! Занимаюсь арбитражем крипты и готов бесплатно обучить заинтересованных. 📚 Есть возможность выйти на доход от 50$ в день. 💰 Работаю только с крупными и проверенными биржами, никаких мошеннических схем. 🔒 Если интересно, пишите на мой основной аккаунт, буду рад помочь — @freserg
-
www.facebook.com/share/MAEKfzDPrr2QGFaA/?mibextid=79PoIi Подруга шукає колокатера від 1 листопада. Можливо комусь потрібно
-
Я такий аргумент ніколи не використовувал