Український Монреаль
-
Це може бути десь окремо прописанно
-
Іх там може і не дуже бути. Технічно цемне зміна у програмі
-
😊 Знання за плечима не носити. Хай будуть. І досвід завжди корисний. Незабаром з'ясуються деталі і буде зрозуміло, чого очікувати. 😊 Але ситуація в провінції - не проста. Я читаю хронікерів в Le journal de Montréal і коменти дописувачів. Найперше - "тріщать" всі сервіси, що дуже непокоїть громадян, особливо, враховуючи податки, які ми платимо. І, власне, ці громадяни вимагають припинити потік новоприбулих. Трюдо ж хоче довести населення Канади до 100 млн. Але для цього потрібна відповідна інфраструктура.
-
Доречі) у звʼязку з останніми подіями з медициною. Якщо я хочу, наприклад, народити в Канаді. І в мене не буду цієї картки, то мені шо, платити за все потрібно буде?) п.с. чоловік- канадець
-
ВИЇЗД З УКРАЇНИ ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ 🇪🇺 🔒 Безпечно, швидко, анонімно. Врятуй своє життя та здоров’я, а також життя близьких! 💵 Найкраща ціна на ринку. 💬 Отримайте безкоштовну консультацію та дізнайтеся всі деталі! @dispatcher_ua_eu @dispatcher_ua_eu @dispatcher_ua_eu (Пишіть тільки у секрет. чаті) Набридла бусифікація? Збережіть життя та здоров’я чоловіку, сину, брату, другові. Перешліть йому це повідомлення.
-
Поки він доводить тільки до стресу