Український Монреаль
-
Набридло вже писати одне й те те що від роботодавця НЕ КРИЄ те що криє рамкю тільки розширює
-
До 2025
-
Моя страхівка обходитися мені майже 200₴але що вона толком покриває,я не можу розібратися,дежардін()
-
Нікуди не дінемось, що поробиш
-
Я чув про 300-400 з родини +150-200 те що від роботодавця(віжн зуби і тд) Загалом 450-600 на місяць а це вже відчутно для бюджету
-
Так мова була тільки про імерженсі. Для всього що ви описали потрібна інша
-
Ну так,вік болячки, але було не дуже багато до 200
-
нетиповий в тому то й кейс це покращення по квацьки
-
Треба просто поцікавитися хочаб в тому дежардін, як бути,я впевнена що є механізм,бо то типовий випадок
-
Ну добре хоч так
-
Емердженсі криєтьс в тій що для лікаря зазвичай
-
Хіба отримати пр Ну і ті хто має на довший строк (у мене до кінця року) то трохи більше пощастило. Ну або федерали дожмуть
-
Тобто якщо буде страхівка від роботодавця, то для візиту до лікаря треба купувати ще одну і для імерженсі ще третю?
-
Згідно їх закону, люди які мають дійсний WP можуть продовжити RAMQ
-
Технічно федерали мають прижати. Бо компенсацію за це кєбєк клянчить. А от послуги надавати не хоче. Е ще варіант якщо кєбєк буде вийо то дадуть як рефужі страховку від федералів.
-
А в чому проблема продовжити RAMQ?
-
Щоб продовжити покриття RAMQ з відкритим Work Permit (WP), потрібно дотримуватись наступних вимог: 1. Проживання в Квебеку: Ви повинні бути постійним або тимчасовим резидентом, що проживає в провінції. 2. Дійсний WP: Ваш робочий дозвіл має бути дійсним на момент подачі заявки на продовження. 3. Реєстрація в RAMQ: Вам необхідно бути зареєстрованим у системі RAMQ, і ваша реєстрація повинна бути активною. 4. Наявність документів: Можуть знадобитися документи, що підтверджують ваше право на перебування в Квебеку (наприклад, паспорт, робочий дозвіл, підтвердження адреси проживання). Рекомендується звернутися до RAMQ для отримання детальної інформації та уточнення специфічних вимог.
-
Або постградюейт овп. Або імп+