Український Монреаль
-
Ну то ти ще применшуєш. Були цнівери які тубо були імігрешн хабами. Але щамість боротьби з тимм скамом просто вдолбали всіх
-
Але чи варті ці бенефіти тих грошей
-
Ви правильно кажете, що Канада все дала. Ми також не мало зробили. Ми працюємо обидва, вчимо мову, платимо податки, витрачаємо тут кошти, які привезли і які заробляємо, як на мене ми теж робимо все, що люди з пр і громадянством. У всій Канаді, в жодній провінції не відмінили страхування для українців. Я не вважаю нормальним, що про відміну державного страхування не було оголошено на жодному ресурсі. Взяти би хоча би сайт Квебеку, де були детально розписані всі кроки по приїзду , все на що люди могли розраховувати і там ні слова не було про те, що страхування буде діяти тільки до лютого 2025 року і я так розумію, що це стало сюрпризом для 99% людей , які приїхали.
-
Так але обіцяні при вступі плюшки не збігаються з реальними
-
Те що треба прикривати соц виплати то було питання часу. І так довго тримали.
-
Ну у мене претензії соріше до квебеку. І до їх позиції не давати іншуру з опен пермітом. В інших провнціях так не працює
-
Тобто сторінка на сайті гав квебеку зникла. Не написали що все сорян вже неактуально. А саме видалили
-
З тим сайтом взагалі магія. Він в якийсь момент просто зник
-
От тіж питання щодо стипендії парт тайм франсе то некрасиво. Типу сказати що наступним не буде до початку занять - ок. Обрізати з нотісом за 2 тидні всім - не ок.
-
Ну вониж не тільки мові вчать - будемо чесними😂там і пропаганди чуток є😂