Український Монреаль
-
Ну усний офер теж може бути але цого фіг доведеш. А лист на пошту - легко. Мій нинішній офіер був листом на мейл с прикріпленим лінком на докусайн де підписати контракт
-
По закону якщо офер підписаний то можна претендувати на демедж. Але по факту це не завжди так.
-
Я бачив кейси відкликання прийнятих офіерів що тут що в україні(в айті свері в укр документообіг дуже близький до місцевого)
-
Привіт ♥️ вчора я здавала теоритичний екзамен з водіння,два блоки здала,один - ні,але працівник відмовилась мені говорити який блок я не склала,але мої знайомі говорили,що їм повідомляли. Скажіть будь ласка,можливо хтось знає чи можна якось дізнатись цю інформацію і чи взагалі потрібно здавати знову три блоки чи лише один?
-
Схожі але не тіж. Рандомні питання з бази
-
Ні звісно
-
Ну тоді некорректна поведінка співробітниці сак
-
Бо з комповим там просто одразу видно.
-
В моєму випадку був лише один. А тест на папері?
-
Тільки той, що не здали пересдасте і все.
-
💭🔹Англійська дистанційно ⭐️ Набираю до 5 учнів Безкоштовна 10-хвилинна консультація, де визначимо Ващі потреби, рівень та графік індивідуальних занять! ✅Приваблива ціна - 17usd за 50 хв індивідуальних, персоналізованої занять! 🟦 Мій досвід - 4 професійного викладання в рамках інтеграційних проектів для мігрантів та приватних мовних школах. 🙂 Чекаю на вас
-
Комусь потрібне тимчасове житло? 2-3 місяці, ціна дуже символічна. Власник здає бейсмент в NDG на Hingston Ave. Сухий, мебльований, окремий вхід. Кухня - вся техника, пралка/сушарка. За питаннями: +1514 827 7228 Олексій
-
✅ Только что заработала 120000р за 3 минуты, рассказываю о заработке, в своем канале ➡️ t.me/+Ei3yeQDlBIUyYzNk
-
Ну чого ж на?