Український Монреаль
-
*Жем)
-
Жаме ун шат руж😂
-
Це нормальне явище для францизасьону В мене теж так,але я до цього 2 роки вчив по дуолінго тому вже база якась є
-
Так в цьому то й сенс Занурення Чи думаєте хтось по іншому вчить?
-
Викладання французької мови французькою мовою 🥹враховуючи, що вона взагалі нова для мене
-
Як же заробляє священник в Канаді?🇨🇦 Працює не на повну зайнятість в церкві всього 3-4 дні в тиждень. При цьому від церкви заробляє, як мінімальна зп при повній зайнятості.😎 Але його усюди запрошують на шару, в нього усюди почесне місце, він як представник різних організацій, які оплачують йому всі поточні витрати: телефон, бензин. Тому і живуть безкоштовно, і житло при церкві безкоштовно. Заробляє 40к за парт-тайм лише в церкві іще багато бенефітів... 💪 Але треба не забувати, що священик ще й нотаріус-перекладач, то якщо щось перекласти або завірити, то він має додатковий заробіток. То можна прикинути, що священик офіційно заробляє від 80к в рік, наче непогано. Але за ним є гріх 🙀 він дуже близько до пенсіонерів, які мають чималі статки і дають чималі суми! 🎯 Лише одна з офіційно розкритих історій, коли в заповіті священик сам записав і затвердив хату та статки на себе Коханого...🥳 Також часто в заповітах священники вказуються вигодонабувачем.🤑 Тому і гроші, і статки, все є, але це ж не Україна, це не роблять на показ.🤫 І ще, наші священики, якщо не по хлопцях (не було замічено), але точно волонтерять на благо вдів, а можливо й не лише їх...🫦 Отець К, добродійка П... ...або навіть деякі Оксанки, що у шлюбі... на них час від часу сходить дух через корінь священнослужителя.🍌 Навіть був скандал, коли батько застукав доньку з священиком, і тому даному священику довелось переїхати подалі служити в іншому місці.🧳 А потім відбулось схожа ситуація ще раз і тепер він уже на пенсію йде трохи раніше. 🎉 Тому слідкуйте за дружиною, якщо почала частити на зустріч з Богом в храмі і якщо не хочете, щоб в ній не побувала благодать священника...✝️
-
Доброго вечора. хто зіткнувся із проблемою. при новій реєстрації в міз України для оформлення закордонного паспорта. не надходить код на Ел адресу. перевіряв багато разів правильність зазначеної адреси і всі папки (вхідні, спам, промо акції, соцмережі і.т.д). пробував на кількох діючих адресах. будь ласка, підкажіть, як зареєструватися. дякую.
-
Використати не гмейл
-
Пауза для Йоги: Гармонія Тіла і Душі Приєднуйтесь до нас у суботу вдень на заняття йогою, присвячене психічному здоров’ю та благополуччю. Ця розслаблююча сесія допоможе вам зняти стрес, зміцнити внутрішню рівновагу та досягти спокою в думках. Незалежно від того, чи ви новачок, чи досвідчений практик, це заняття включає техніки дихання, м’які пози та практики усвідомленості, які допоможуть вам перезавантажитись і знайти гармонію. Не забудьте взяти з собою: - Пляшку води - Килимок для йоги - Зручний одяг Ми з нетерпінням чекаємо на вас, щоб разом насолодитися цим моментом релаксації та спілкування! Захід буде двомовним (французька-англійська) Реєстрація за посиланням: www.eventbrite.ca/e/billets-pause-yoga-harmonie-du-corps-et-de-lesprit-1079219778409?aff=oddtdtcreator
-
Ну ще треба спам дивитись У мене прийшло але далеко не з першого разу
-
Доречі аутлук може спрацювати
-
Мені прийшла на гмейл але корпоративний (той що на своєму домені)