Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український Монреаль

Український Монреаль

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
240.9k Posts 7.6k Posters 385.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    В податкову треба рандеву брати чи так само як в Канада сервіс просто їхати і в порядку живої черги?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natka ната
    wrote on last edited by
    А про що мова?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6968577405T Offline
    t6968577405T Offline
    Algara Rorrin
    wrote on last edited by
    Офіційні водійські посвідчення для всіх категорій! 🚗🇺🇦 ✅ Легально та офіційно. Документ із підтвердженням успішного проходження автошколи. 📲 Дійсний у базах та додатку «ДІЯ». Жодних питань чи підозр – все офіційно! 🌍 Доставка по Україні та Європі. Швидко, зручно, надійно. 🕒 Понад 5 років успішної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів. Розпочніть свій шлях за кермом уже зараз! ❗️👇 Натисніть кнопку, щоб отримати консультацію або замовити посвідчення.
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Думаю це можна вирішити телефонним дзвінком.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Angry Cat
    wrote on last edited by
    Зустрічаються два чоловіка. Один питає: - Як життя? - Відмінно! Купив слона: діти в захваті, дружина його обожнює, грядки поливає, на дах колоди тягає, колодязь чистить. - Приголомшливо! Слухай, продай, га? - Ні, він же начебто, як член сім'ї... - Ну, будь ласка! Плачу в 3 рази більше! - Добре. Через місяць: - Ну що, як слон? - Жах! Всі грядки розтоптав, дах зламав, у колодязь насьцяв! Весь будинок в лайні, діти в жаху, дружина з кімнати не виходить. - Ні-і-і, з таким настроєм ти слона не продаси!
    1 Reply Last reply
    0
  • t800741025T Offline
    t800741025T Offline
    Татьяна Котович
    wrote on last edited by
    🛍️ Анонс для жителів Канади! Український бренд одягу Arber тепер доступний для замовлення в Канаді! 🇺🇦✨ Arber_canada — це стильний та якісний одяг, що поєднує в собі сучасні тенденції та українську витонченість. Не пропустіть можливість поповнити свій гардероб неповторними речами від Arber. Замовляйте онлайн та підтримуйте український бренд! Слідкуйте за новинами та акціями на сайті. Дякуємо, що обираєте Arber! 💙💛 www.instagram.com/arber_canada?igsh=MXJjN3RyNGt6eWVlNA==
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    @Tetiana_Kotovych для розміщення реклами звертайтесь до @voyageur_errant
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Є люди, наприклад я. Мені потрібно, влаштуватись на роботу, на нормальну роботу. Її тут багато. Якщо, я не зможу знайти до літа, то ми повернемось. Я візьму офер з України і поїду на Галичину або в Польщу. Хз. Роками жити на сюрвайвал жоб і без чоловіка я не зможу. Тому, ПР для мене вторинне, я нічого не знаю і не шукаю інформації, окрім того, що конс з інтеграції розповідала на початку про гуманітарку. Всім кому він потрібен - бажаю його отримати.🌟
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    З роботою в Польщі та в Україні є теж нюанси. На жаль, в сфері іт всюди зараз роботи набагато менше, ніж навіть якісь рік-півтора тому. В моїй компанії на початку року було трохи скорочень, а в вересні мій чоловік, який працював в українській компанії, що розробляє ігри віртуальної реальності, теж попав під скорочення. Там лейофнули кілька відділів, а не просто кількох людей. Соу фар добре себе почувають медики та суміжні до медицини компанії, з того, що я бачу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nom Prenom
    wrote on last edited by
    Кожен раз коли таке читаю все більше схиляюсь до того що те що було приблизно в 2016-2021(виносячи за дужки карантин 2020) це скоріше непорозуміння ніж нормальний стан ринку
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    Мій чоловік зараз далі працює в сфері іт, але офер отримав на меншу зарплату, ніж в нього була в попередній компанії. Але працює з дому і на кнопочки натискає, а не ящики тягає, і о 7-8 ранку підніматися теж не доводиться, то ми в принципі і за це дуже раді
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Знаю таке.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Непорозуміння не тривають 5 років Це і є ринок. І він був товстий всюди.
    1 Reply Last reply
    0
  • t536722605T Offline
    t536722605T Offline
    Lil
    wrote on last edited by
    21 рік був наслідком 20 року, бо люди почали більше користуватися інтернетом через карантин. А те, що було до-хз, мильна бульбашка? Ринок перенасичений спеціалістами, ще якісь 5 років тому можна було на ізі після курсів кудись без досвіду влаштуватись на qa і помаленьку рухатись вгору, а зараз треба хз шо вміти, до того ж багато винесли в аутсорс індусам, особливо всякий кастомер сапорт, куди можна було взагалі залетіти з самими лише софт скілами та знанням англійської
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Я вже не можу перевчитись на медикиню, в мене нормальна професія. Я ніким іншим, не працювала. Можу піти в магазин продавати косметику або на кухню, бо це, хоч якось, цікаво. Однак, я не виживу на ці гроші. Я підписана на бота Djinni постійно сипить вакансіями. Ремоут або гібрид був би ідеальним.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mykhailo Karnaukh
    wrote on last edited by
    Та роблти бачу багато Спробуйте походити по сходках ui/ux. Мітапи і тд. Там іноді можна хочаб раз онтракт знайти для початку і там вже маючі досвід контрактора і фул тайм простіше піде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Я сюди поїхала, тому що за перший тиждень, як я розмістила резюме на indeed 2-3 компанії написали сами. Ми були ще в Україні. Я думала буде легко, а по факту роботи нема!😃🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoria Melnik
    wrote on last edited by
    Міша, все що мені пропонують це беневолєм. В мене є такий проект, я забираю все в портфоліо. Програмістів наймають а юікси можуть побенєволити)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t805651344T Offline
    t805651344T Offline
    Kateryna Holotrebchuk
    wrote on last edited by
    Зараз дійсно важко влаштуватись на роботу не через те що роботи нема. Багато ІТ компаній, та й не тільки вони, почали користуватися ШІ для відбору резюме. Якщо ваше резюме не штучний інтелект писав, там може не вистачати тих ключових слів і фраз які потрібні для того щоб вас відібрали для співбесіди. Це бісить абсолютно всіх насправді, бо коли якась машина вирішує чи дати вам шанс чи ні, це дуже сумно. Деякі люди складають резюме за допомогою ШІ, бо машину зрозуміє тільки машина. При цьому багато компаній пишуть пропозиції по роботі аби отримувати гроші і пільги від уряду (типу вони працевлаштовують людей) коли насправді реальних вакансій у них немає. Я знайшла роботу взагалі на компанію у штатах і писала одразу на електронну пошту HR. Ті резюме що я відправляла через LinkedIn, Indeed та інші сайти у 90% випадків ніхто навіть не читав. Треба заходити на сайти компаній, дивитись що у них, і писати їм в контакти, тоді вони відповідають і є діалог і можливість таки влаштуватися на роботу. Удачі вам 🙏
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags