Український Монреаль
-
А про що мова?
-
Офіційні водійські посвідчення для всіх категорій! 🚗🇺🇦 ✅ Легально та офіційно. Документ із підтвердженням успішного проходження автошколи. 📲 Дійсний у базах та додатку «ДІЯ». Жодних питань чи підозр – все офіційно! 🌍 Доставка по Україні та Європі. Швидко, зручно, надійно. 🕒 Понад 5 років успішної роботи. Нам довіряють сотні клієнтів. Розпочніть свій шлях за кермом уже зараз! ❗️👇 Натисніть кнопку, щоб отримати консультацію або замовити посвідчення.
-
Зустрічаються два чоловіка. Один питає: - Як життя? - Відмінно! Купив слона: діти в захваті, дружина його обожнює, грядки поливає, на дах колоди тягає, колодязь чистить. - Приголомшливо! Слухай, продай, га? - Ні, він же начебто, як член сім'ї... - Ну, будь ласка! Плачу в 3 рази більше! - Добре. Через місяць: - Ну що, як слон? - Жах! Всі грядки розтоптав, дах зламав, у колодязь насьцяв! Весь будинок в лайні, діти в жаху, дружина з кімнати не виходить. - Ні-і-і, з таким настроєм ти слона не продаси!
-
🛍️ Анонс для жителів Канади! Український бренд одягу Arber тепер доступний для замовлення в Канаді! 🇺🇦✨ Arber_canada — це стильний та якісний одяг, що поєднує в собі сучасні тенденції та українську витонченість. Не пропустіть можливість поповнити свій гардероб неповторними речами від Arber. Замовляйте онлайн та підтримуйте український бренд! Слідкуйте за новинами та акціями на сайті. Дякуємо, що обираєте Arber! 💙💛 www.instagram.com/arber_canada?igsh=MXJjN3RyNGt6eWVlNA==
-
Є люди, наприклад я. Мені потрібно, влаштуватись на роботу, на нормальну роботу. Її тут багато. Якщо, я не зможу знайти до літа, то ми повернемось. Я візьму офер з України і поїду на Галичину або в Польщу. Хз. Роками жити на сюрвайвал жоб і без чоловіка я не зможу. Тому, ПР для мене вторинне, я нічого не знаю і не шукаю інформації, окрім того, що конс з інтеграції розповідала на початку про гуманітарку. Всім кому він потрібен - бажаю його отримати.🌟
-
З роботою в Польщі та в Україні є теж нюанси. На жаль, в сфері іт всюди зараз роботи набагато менше, ніж навіть якісь рік-півтора тому. В моїй компанії на початку року було трохи скорочень, а в вересні мій чоловік, який працював в українській компанії, що розробляє ігри віртуальної реальності, теж попав під скорочення. Там лейофнули кілька відділів, а не просто кількох людей. Соу фар добре себе почувають медики та суміжні до медицини компанії, з того, що я бачу
-
Кожен раз коли таке читаю все більше схиляюсь до того що те що було приблизно в 2016-2021(виносячи за дужки карантин 2020) це скоріше непорозуміння ніж нормальний стан ринку
-
Мій чоловік зараз далі працює в сфері іт, але офер отримав на меншу зарплату, ніж в нього була в попередній компанії. Але працює з дому і на кнопочки натискає, а не ящики тягає, і о 7-8 ранку підніматися теж не доводиться, то ми в принципі і за це дуже раді
-
Знаю таке.
-
Непорозуміння не тривають 5 років Це і є ринок. І він був товстий всюди.
-
21 рік був наслідком 20 року, бо люди почали більше користуватися інтернетом через карантин. А те, що було до-хз, мильна бульбашка? Ринок перенасичений спеціалістами, ще якісь 5 років тому можна було на ізі після курсів кудись без досвіду влаштуватись на qa і помаленьку рухатись вгору, а зараз треба хз шо вміти, до того ж багато винесли в аутсорс індусам, особливо всякий кастомер сапорт, куди можна було взагалі залетіти з самими лише софт скілами та знанням англійської
-
Я вже не можу перевчитись на медикиню, в мене нормальна професія. Я ніким іншим, не працювала. Можу піти в магазин продавати косметику або на кухню, бо це, хоч якось, цікаво. Однак, я не виживу на ці гроші. Я підписана на бота Djinni постійно сипить вакансіями. Ремоут або гібрид був би ідеальним.
-
Та роблти бачу багато Спробуйте походити по сходках ui/ux. Мітапи і тд. Там іноді можна хочаб раз онтракт знайти для початку і там вже маючі досвід контрактора і фул тайм простіше піде
-
Я сюди поїхала, тому що за перший тиждень, як я розмістила резюме на indeed 2-3 компанії написали сами. Ми були ще в Україні. Я думала буде легко, а по факту роботи нема!😃🤣
-
Міша, все що мені пропонують це беневолєм. В мене є такий проект, я забираю все в портфоліо. Програмістів наймають а юікси можуть побенєволити)))
-
Зараз дійсно важко влаштуватись на роботу не через те що роботи нема. Багато ІТ компаній, та й не тільки вони, почали користуватися ШІ для відбору резюме. Якщо ваше резюме не штучний інтелект писав, там може не вистачати тих ключових слів і фраз які потрібні для того щоб вас відібрали для співбесіди. Це бісить абсолютно всіх насправді, бо коли якась машина вирішує чи дати вам шанс чи ні, це дуже сумно. Деякі люди складають резюме за допомогою ШІ, бо машину зрозуміє тільки машина. При цьому багато компаній пишуть пропозиції по роботі аби отримувати гроші і пільги від уряду (типу вони працевлаштовують людей) коли насправді реальних вакансій у них немає. Я знайшла роботу взагалі на компанію у штатах і писала одразу на електронну пошту HR. Ті резюме що я відправляла через LinkedIn, Indeed та інші сайти у 90% випадків ніхто навіть не читав. Треба заходити на сайти компаній, дивитись що у них, і писати їм в контакти, тоді вони відповідають і є діалог і можливість таки влаштуватися на роботу. Удачі вам 🙏