Український Монреаль
-
АЛЬБЕРТА ПЛАНУЄ ПРИВЕРНУТИ $100 МІЛЬЯРДІВ ІНВЕСТИЦІЙ У ДАТА ЦЕНТРИ 💻🌐 Альберта, відома своїми значними запасами нафти, активно прагне стати технологічним центром для центрів обробки даних, орієнтованих на штучний інтелект 🤖. Провінція планує залучити інвестиції на суму 100 мільярдів канадських доларів (приблизно 71 мільярд доларів США) 💰 у цю сферу. Міністр технологій та інновацій Альберти, Нейт Глюбіш, здійснив чотири поїздки до Силіконової долини 🌉, де зустрічався з керівниками Nvidia, Apple, Alphabet (Google) та Meta (Facebook). Мета — переконати їх інвестувати в центри обробки даних у провінції. Переваги Альберти для інвесторів: ⚡Великі запаси природного газу. 📉 Низькі податки ❄️ Холодний клімат, що знижує витрати на охолодження. Уряд планує нові закони 📜, які сприятимуть швидкому запуску таких центрів, особливо проекти, що працюватимуть поза загальною енергомережою. Поточний стан центрів обробки даних у Канаді: У Канаді нараховується 336 центрів обробки даних 🏢. Основні кластери: Торонто, Монреаль, Ванкувер, Калгарі та Едмонтон 🗺️. Прогноз зростання ринку: 5,58% щорічно 📈 до 2029 року. Альберта прагне диверсифікувати економіку, залучаючи значні інвестиції у сферу технологій 🌍. Завдяки природним ресурсам та сприятливим умовам, провінція має всі шанси стати провідним гравцем у цій галузі 💼. Мапа дата центрів Канади cloudscene.com/market/data-centers-in-canada/all #канада #новини #canada #news
-
В новій версії rswp є така штука Але там вимоги кінські
-
Ну я б посперечався щодо можливості. Опитування показують інше
-
Ну і це теж великий ризик з можливим відділенням...
-
Ну холодильник і тут є якщо треба😂 от політично так але тут кєбєк самі винні. Бізнес сюди якось не дуже то приймають з обіймами
-
Також варто врахувати температурний режим, так як охолодження там грає чималу роль. Можливо є ще інші політичні причини лобіювання тієї провінції
-
Альберта тільки нижче Тут 11.5 там 8 Але враховуючі основні витрати на електрику можн мати сенс
-
А корп такс з онтаріо однаковий
-
Так а різниці? Співробітник же платить
-
Продам шапочку з фольги😂 Ну булоб так відділились би вже давно
-
А це все перформанс)
-
Я то думаю, що хвіст крутить собакою...
-
Тут так. Я бачу рейтинги лего і пекю Інших варіантів відділення я не бачу тут
-
Ви все ще так сильно вірите в демократію?)
-
А в чому сенс стаду в україні? Бо в мене сильно нема довіри до укр пенсійного фонду
-
Стаж не йде Стаж не квацький Ну як мінімум на пр За пенс фонд не в курсі
-
З 1 січня податки в Україні для ФОП збільшують, треба буде платити ЄСВ та військовий, раніше була пльга, якщо доходу нема можна було не платити. Думав закрити, але мені оце прийшла здається гарна ідея. Як ФОП у мене подвійне оподаткування, я можу платити ці податки Україні, а тут їх вираховувати з бази оподаткування, і мені непогано, стаж йде, і Україні не погано, якийсь шерсті клок, а Канаді з цих 250 баксів кожен квартал не холодно не жарко. Як ідея, це можливо?