Український Монреаль
-
Вітаю Вас, Шановні Українці. Я пишу Вам з України з надією, що знайдуться люди, які долучаться до моєї ініціативи. У нас в м. Черкаси є гурток для глухонімих діток, де я викладаю рукоділля. В групі є дівчинка Софія, яка з мамою біженці з Луганщини, вони дуже бідно живуть. Ми допоможемо чим можем. Їх тато зник без вісті 2 роки тому під Авдіївкою. Так от у Софії на днях День народження і вона в письмі до Миколайчика дуже просила мобільний телефон. Коли інші діти граються в телефоні, вона сидить у кутку і плаче. Я хочу зібрати 100€ , цього вистачить, щоб придбати Софії телефон і подарувати на День народження. Дуже прошу, якщо є люди, які мають бажання і можливість допомогти, напишіть мені. Я маю для переказу PayPal, може хто зробить справжнє свято для Софії. Слава Україні!
-
Доброго вечора дорогі братики та сестрички ,терміново треба ваша допомога Недоїхав 170 кілометрів до дому від військової частини (закінчився газ а бензину від сили два літри (( кому нетяжко перехопити 800 гривень до вівторка 🙏🏻Поверну 1000 гривень виручіть хто скільки має можливість,не будьте бездійними до мого прохання 🥺 Богом молю 🙏🏻 дякую за розуміння 😔 4323347368626997 Допоможіть Ради Бога хто скільки може 🙏🏻запишу кружок для підтвердження
-
Гороскоп циганки на 08.12: ♈ Овен - ви не вибагливі, вам просто достатньо всього найкращого ♉ Телець - плани на вихідні: - максимум тиші - мінімум людей ♊ Близнюки - не треба вас мотивувати, вам просто потрібен відпочинок ♋ Рак - ви не скаржитеся на життя, ви просто фіксуєте факти ♌ Лев - хочеться бути скромним, але ваші смаки не дозволяють ♍ Діва - хочеться нових вражень, але щоб для цього не треба було виходити з квартири ♎ Терези - новорічні затори - це коли зупиняєшся, щоб подумати, як ти взагалі опинився в цьому історичному проміжку часу ♏ Скорпіон - ви стільки всього знаєте, але переважно те, що знати не треба ♐ Стрілець - поки всі сумують, що вихідні скінчилися, ви радієте, що вони взагалі були ♑ Козеріжка - гірлянда є, але немає сил її вішати ♒ Водолій - якщо з вами щось і трапляється, то це завжди невчасно ♓ Риби - ви не сперечаєтеся, просто останнє слово має бути за вами
-
Доброго дня! Можливо хтось знає чи є якісь варіанти отримати посилку з України без служби Канада пост? Там страйки до сих пір.
-
Та отож ,чи можна буде забрати?
-
Дороге?
-
Дякую. Недешево
-
Є моі вітаня💙💛
-
продам стіл, та 4 стільця, (сфоткав 3 але їх 4!) - 150CAD, метро Монт-Роял