Український Монреаль
-
Найприкольніша реклама, що довелося бачити в цьому чаті
-
Я користувалася пошуком по ключовому слову, але взагалі не ця тема була цікава))
-
Доброго дня, з 1 січня вільна кімната в 3,½ квартирі.Кімната з меблями,є диван, в кімнаті є величезне вікно-двері на балкон, пралка, сушилка... Кімната для жінки,дівчини, працюючої, в другій кімнаті проживае жінка. Вимоги: чистота і тиша в адекватних рамках😀. Квартира знаходиться в спальному районі,5 хв автобусом,10 хв пішки до метро Cremazie, магазини Велмарт, Вінерс, Доларама, Мак, Максі...все близько. Ціна 600дол в місяць. Телеграм +48574571984 Телефон +15145019239( Тільки після 16:00)
-
Привіт, шукаю де можна поміняти мастило й фільтр на авто(вже купив і те і те), дякую
-
Перездається велика кімната в кондо, район Кот Сан Люк є підземний паркінг, локер , бассейн критий, сауна, джим, водяне опалення - це все входе в ціну оплати. Свій санвузол. За подробицями пишіть в особисті.
-
Доброго дня усім! Підкажіть ніхто не збирається їхати у Торонто ? Треба передати одяг 3-5 кг посилку Дякую
-
🚀 Ищем амбициозных людей, готовых начать зарабатывать на криптовалюте с нуля! 💻 Опыт не обязателен — я проведу подробное обучение с самых основ. Основное направление — арбитраж криптовалют. 💰 Ваш потенциал — от 50$ чистыми в день и выше! 🔒 Мы работаем только с проверенными и надежными крупными биржами. Забудьте про «левые» платформы и рискованные проекты! 📩 Пишите мне на @AndreyCheze — все объясню и помогу вам сделать уверенные шаги на старте!
-
хто зараз на французьких курсах від Квебеку? напишіть будь ласка
-
Та а що тут не так? В роботі ж обмежують по годинах
-
Одразу видно було хто ходив за баблом а не вчитись
-
Так само багато хто перестав займатись хтоо був на парт тайм, перестали платити, і це нормально)
-
У мене у знайомих у різних місцях в цілому відмінили парт тайм в цілому як такий
-
Парт.
-
Парт тайм чи фулл?
-
Ну у мене 40 на тиждень і на курси ходиться преспокійно. Не бачу зоб хтось когось в чомусь обмежував
-
Ахахах