Український Монреаль
-
2 хаха 3 рази😂
-
Кетр вен діс ньоф😂
-
То ще не було розрізнення e,é,è та ê😂😂😂
-
+9 сьогодні, знову дощ. Коли опади чи туман прекрасних гір Ви не бачите, а океан не в центрі. Дороге житло, 2500 середня ціна вздовж скайтрейна. З ПР у Ванкувері не просто, бо саме місто з передістям мінусує 200 балів. Якщо плануєте ПР то одразу дивіться на Вікторію. Ціни на продукти такі самі, фудбанки набагато гірші і їх дуже мало. Французької не почуєте ніколи. Питайте що конкретно цікавить.
-
Мегого також
-
Ванкувер – це місце, де важко знайти друзів. Канадці здаються дуже дружніми та ввічливими, але після того, як обміняєшся контактами, вони чомусь перестають відповідати на повідомлення. Можливо, я не знаю, як це працює тут, але це точно таке враження. Все дуже дороге, і щоб нормально жити, потрібно мати високооплачувану роботу. І навіть якщо ти її маєш, все одно не зможеш купити власне житло. Тут багато іммігрантів і дуже мало робочих місць. Щодо розваг – місто не дуже пропонує, особливо якщо ти не хочеш просто витрачати гроші на ресторани й кафе. Здається, більшість людей, яких я зустрічаю, не дуже люблять це місце і планують поїхати. Найкраще місце для життя – це біля узбережжя, але там повно бездомних і регулярно відбуваються ножові поранення та стрілянина. Так що, якщо ти не хочеш, щоб твоїм сусідом став бездомний з ножем у руці – краще пошукати інше місце. Але загалом, тут є гарний вигляд, гарна природа і місцеві пейзажі для фотографій – це єдине, що реально хочеться зберегти в пам’яті.
-
Шановний, здається Ви не адаптувались. Як так сталося що з 9 чатів Ванкувера в яких є я у нас жодного спільного? В кожному чаті 3,5-2 тисячі українців, як це мало друзів? На сайті miss604 просто дохолєри актівіті на кожен день і це лише один сайт. Все що Ви перерахували про Ванкувер є в в Монреалі, тільки французькою.
-
Подружитися з місцевими складно, вони закриті, плюс більшість франкофони, що ускладнює можливість зближення. Всі мої друзі - мігранти. Треба знати французьку, це відкриває набагато більше можливостей. Школи французськоі є, фул тайм і парт тайм, але треба чекати - 6-12 місяців. За фул тайм трохи платять грошей. Монреаль мені особисто дуже подобається. Він не дуже великий і не дуже маленький. Порівняно недорогий. Я б сказала, що тут безпечно, сама живу в центрі - дуже подобається. Робота - залежить від сфери. Про тату сферу нічого не знаю, але в чаті наче були тату майстри. Якщо коротко, то є свої плюси і мінуси. Якщо готові вчити мову і готові до складнощів з отриманням пр або він вам не треба, то Монреаль непоганий варіант.
-
А це ще навіть без сотень.. 6ти значні числа - мій нічний кошмар, а на роботі таких повно
-
Дякую за відповідь! У мене немає проблем з тим, щоб знайомитись з будь-ким, крім самих ванкуверців. Маю таке відчуття, що вони не хочуть мене тут, якщо я не прийду мити їм вікна (жартую). Тому цікаво, чи так само в Монреалі, чи є там більше відкритості до нових людей
-
не до березня поки нема обмежень офіційних