Український Монреаль
-
Та-та-та.
-
О,я ж там живу В кадрі Rue Fort, а наступна після неї (Saint Marc) моя
-
О, я туди не ходю)
-
Я трохи не знаю цієї історії з лінією Закерзоння і як сталось так, що Холм, Перемишль та інше відійшло пшекам?! Завтра пошукаю.
-
The risk I take is what changed my life financially, through the help of @Charles_Sanderson at first I was scared of scammers because I've been scammed several times by others platforms I'm happy to join this great platform of yours @Charles_Sanderson your name is all over the internet God bless you for putting a smile on my face and the life of my family t.me/+h-IYKJnFQ7BmY2E0 t.me/+h-IYKJnFQ7BmY2E0 t.me/+h-IYKJnFQ7BmY2E0
-
The risk I take is what changed my life financially, through the help of @Charles_Sanderson at first I was scared of scammers because I've been scammed several times by others platforms I'm happy to join this great platform of yours @Charles_Sanderson your name is all over the internet God bless you for putting a smile on my face and the life of my family t.me/+h-IYKJnFQ7BmY2E0 t.me/+h-IYKJnFQ7BmY2E0
-
Гороскоп циганки на 27.12: ♈ Овен - свята вже почалися чи ще треба робити вигляд, що працюєте? ♉ Телець - ви любите спонтанність, але якщо вона запланована ♊ Близнюки - ви не проти пригод, але тільки якщо десь поруч з домом, в вихідний і не дуже пізно ♋ Рак - найкращий план на день - це коли не треба нічого планувати ♌ Лев - іноді вам хочеться тепла, але іноді і обігрівача достатньо ♍ Діва - якщо життя - це вечірка, то ви краще залишитеся вдома ♎ Терези - свята - це коли працювати вже не хочеться, але ще доводиться ♏ Скорпіон - якщо час - це гроші, то хто забрав ваші інвестиції?? ♐ Стрілець - ви не любите стрес, але ваш графік роботи - це його найкраща реклама ♑ Козеріжка - найкращий особистий простір - це коли всі залишаються за його межами ♒ Водолій - ви не лінуєтеся, ви просто практикуєте мінімалізм у всіх сферах життя ♓ Риби - якщо у вашому житті і є баланс, то він точно не на картці.
-
я тільки подалась, зазвичай гуглю наперед, якщо не знаю, а тут... Посміялись, коротше)