Український Монреаль
-
А чо він мав зважати Якщо суб'єктивно дивитись на це то Гордон просто прорекламував шматок заліза
-
о червонєц чур мене
-
А я просто згадав що Клятий раціоналіст виражався от і відос кинув, можливо комусь буде цікаво, бо мені було
-
Просто як продовження логічного ряду, про зміну та зростання побажань
-
Так я її й не серйозно відправив. Вона навіть до контексту розмови не дуже підходить
-
Дякую ,з термінуса Лонгей?
-
Киньте будь ласка сайт де можна податись на французьку за яку платять 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
-
Гороскоп циганки на 03.01: ♈ Овен - ви не шукаєте легкий шлях, бо він завжди закритий на ремонт ♉ Телець - ви не знаєте чого хочете, але хотілося би зекономити ♊ Близнюки - ви не купуєте зайвого, ви просто готуєтеся до апокаліпсису ♋ Рак - якщо все йде не за планом, значить план був занадто оптимістичний ♌ Лев - ви не уникаєте людей, ви досліджуєте концепцію особистого простору ♍ Діва - пити чи не пити? відповідь очевидна ♎ Терези - ви не відкладаєте справи, ви просто даєте їм шанси стати неактуальними ♏ Скорпіон - ви працюєте над собою, але здається цей проєкт пішов в мінус ♐ Стрілець - ви вже в тому віці, коли у списку покупок перемагає магній ♑ Козеріжка - якщо у вас є ідеї, але нема грошей, то це бізнес-план ♒ Водолій - робочий графік у вас гнучкий: від хаосу до паніки ♓ Риби - вам не потрібна медитація, якщо є місце, де можна просто полежати.
-
Друзі, вітаємо! Якщо ви власник магазину, салону красу або майстер у бьюті сфері - запрошуємо вас до взаємовигідного співробітництва !
-
Хвилинка фінансового лікбезу: не забувайте що разом із Новим Роком збільшується і ваш ліміт на TFSA на 7000 доларів. Тобто, якщо хочете покласти ще грошей на TFSA рахунок, то якраз час це зробити. У будь-якому якому банку вам запропонують увесь спектр таких рахунків із різним рівнем доходів, а у деяких відкрити такий рахунок можна онлайн.