Український Монреаль
-
Не лот а слот) Від дати на коли слот від 3 до 6 місяців на виготовлення і доставку в Канаду
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласка, хто оформлював в Канаді закордонний паспорт: скільки часу це займає? Та чи є якісь лайфхаки як найшвидше зловити слот?
-
Плачуть на самоті - самотні люди Відвідують друзів - компанійські люди Зариваються в собі - інтроверти Їдять - голодні Не дякуйте
-
Всім доброго дня! У зв’язку з переїздом передаю свій договір оренди на квартиру у районі LaSalle, 6800 Newman blvd. • Опис: Квартира з 1 спальнею, 1 ванною кімнатою, гостинною, об’єднаною з кухнею, і великим балконом. Розташована на 10 поверсі, простора, тепла і світла. З балкона відкривається чудовий краєвид на місто з неймовірними світанками. • Місцезнаходження: 650 м від метро Angrignon. У 100 метрах знаходяться магазини (Мaxi, Wellmart, Dolorama), автобусна зупинка, а трохи далі — торговий центр Angrignon. • Зручності: Побутова техніка: пральна машина, сушарка, посудомийна машина, холодильник, мікрохвильовка, плита і духовка. Тварини дозволяються!!!) Паркування біля будинку безкоштовно, або за додаткову плату на критій парковці. Вода включена . • Дата доступності: З 1 лютого (можливість заселення раніше за домовленістю) до 1 серпня. • Вартість: 1750 CAD на місяць. За додатковою інформацією або для перегляду звертайтеся: в особисті або за номером телефону 514-297-35-29 Ольга
-
у меня у вересні, здала на права в листопаді. у сестри в грудні день народження, здала вчора.
-
всім привіт! питаннячко. здала на права, заплатила за самі права(картку) 126 долларів. здала в листопаді. сесстра моя здала вчора. заплатила за картку 40 долларів. я вибачаюсь, а це шо за фігня? чому люди платять по-різному. напишіть хто знає
-
sharifxchange.com/en/exchange-rate/
-
я теж не розумію чому так.
-
Якщо шукаєте українські танці, то я тут знайшла тільки Troyanda і Marunczak, і райони інші. Ми на етапі запису, тому зі свого досвіду нічого поки не скажу.
-
Там не 40. Там декілька платежів Окремо: Здача теорії Здача практики Самі права
-
Передам в оренду 1 Бедрум Квартиру (Частково мебльована) 6280 Decarie, H3X 2K1 - 7 хвилин від метро Plamondon Прекрасні апартаменти з чудовим видом на Ораторій з останнього поверху! Це виняткове розташування пропонує доступ до громадського транспорту, безліч сусідніх ресторанів, кафе, магазинів, аптек, продуктових магазинів, салонів, парків та багато іншого. - Холодильник і плита включені - Частково мебльована (за домовленістю) - Гаряча вода включена - Пральня в будівлі - Балкон - Верхній поверх ($) Доступна крита автостоянка Дата заселення: обговорюється
-
дякую
-
В сак кліку є розділ сервіс рецітс чи щось таке. Там має бути
-
та ось і хочу розібратись. бо шось дохера
-
Поінтів на укр правах не було?
-
Тоді щось дивно Зайдіть в сак клік подивіться там є історія